A napokban vásárolgattam, és már többször észrevettem hogy főleg H&M-ben tele van a próbafülke letépett címkékkel amin vonalkód van. Nyilván ezeket lopkodják viszont ilyenkor a dolgozók nem csinálnak ezzel semmi?
Én láttam már olyat nem is egyet H&M-ben, amikor lebuktattak tolvajokat (és nem azzal, hogy becsipogott a vonalkód). Szerintem amikor tudnak és észreveszik, akkor lekapcsolják a tolvajokat... de ők is emberből vannak, egy boltra nincs olyan nagyon sok eladó, és ezer más dolog van (kasszázás, leltározás, takarítás, árufeltöltés, vásárlóknak való segítés, rendrakás - amilyen állapotban tudja néhány embernek nem nevezhető vásárló otthagyni azt, amit összeturkált...), biztos van olyan eset is, amikor nem veszik észre, hogy valamit elemeltek. Azt, hogy utána a cég ezt hogy kezeli, nem tudom - gondolom, azért a legtöbb esetben nem akkora összeget lopnak el, hogy megérje az alkalmazottak fizetéséből levenni, főleg ha nem jis lehet bizonyítani több akkor dolgozó alkalmazott közül, kinek a "hibája" volt.
A másik eset meg az, hogy olyan is történik, hogy véletlenül szakad le a cetli (pl. beakad valakinek a hajába vagy nyakláncába próbálás közben). Nem egy olyan eset volt, amikor olyan cuccot próbáltam meg, amin már akkor nem volt cetli, amikor bevittem, ilyen okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!