Az eladó bekukkolt rám a próbafülkébe, mit reagáltál volna?
Figyelt kérdés
Kérdezte hogy jó-e, elhúzta a függönyt és benézett. Időm se volt felfogni. (nő volt én is az vagyok)2020. nov. 8. 19:29
2/21 anonim válasza:
Felsikoltottam volna, de úgy hogy a dobhártyája beszakad. 😂
3/21 anonim válasza:
Nyilván nem bugyit próbáltál, mert azt tilos, tehát nem voltál meztelen, akkor meg miért zavart?
Lehet túl sok időt töltöttél bent, vagy valamiért számára gyanúsan viselkedtél, ezért benézett, de nincs is megtiltva nekik. Vagy csak készségeskedni akart.
4/21 anonim válasza:
Válaszoltam volna, hogy jo, vagy kértem volna egy számmal kisebbet/nagyobbat, esetleg ugyanakkorát zöldben. Odament, hogy segitsen, te meg dilizel.
5/21 A kérdező kommentje:
Nadrágot. De megesik ezeknél a szűk farmeroknál hogy lecsúszik a bugyi amikor leveszem. Nem egyszer megesett már ez velem próbalfülkében, szval de, ez teljesen privát.
2020. nov. 8. 19:38
7/21 anonim válasza:
Latszik, hogy nem vagy hozzászokva az udvarias kiszolgalashoz :) Gondolom a segitsegedre akart lenni … tudod ha mondjuk nem jo a meret, akkor nem kell le-fel oltozni, hanem hoz egy masik meretet amig te a probafulkeben varsz.
8/21 A kérdező kommentje:
7. Áruld már el ehhez minek kell benézni?
2020. nov. 8. 19:42
9/21 anonim válasza:
Ha tudod, hogy leesik a bugyid amikor letolod a nadrágot, akkor fogd meg a bugyit és úgy told le.
Bár rólam csak akkor csúszik le a bugyi, ha én akarom!:)
10/21 anonim válasza:
Ruhában nem lehet felmerni az alkatodat … egy jo elado csak rad nez es mar mondja is a pontos meretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!