Gáz ha 23 évesen nem tudok dolgozni egyetem mesterképzése mellett?
Nem gáz szerintem ha a szüleidnek se az, és nem vagy rászorulva a diákmunkás fizetésre.
Igaz én 23 évesen még alapképzésre jártam,akkor volt az utolsó évem, így nem dolgoztam mellette. Mindig mondták a szüleim,a tanulással foglalkozzak. Aztán 24 évesen már elkezdtem dolgozni főállásban.
Hú, hogy engem mennyiren b***tattak emiatt anno. Én meg azt mondtam, hogy majd ha a kezemben lesz a diploma, amivel normális munkát tanulhatok, akkor majd dolgozok. Voltak kisebb alkalmi munkáim a tanulás mellett is (leginkább középiskolások korrepetálását vállaltam el), de annak nem láttam értelmét, hogy két nagyobb dolgot (munka és tanulás) vigyek párhuzamosan, annak az lenne a vége, hogy vagy egyiket, vagy másikat, de lehet, hogy mindkettőt szinten alul végezném. Meg ugye az állandó fáradtság.
Ennek már 15 éve. Utólag visszagondolva: nem bántam meg. Sőt, szerintem nagyon jól döntöttem. Nyilván más a helyzet, ha az ember anyagilag nem engedheti meg magának, de ameddig lehet, én azt mondom, nem érdemes az embernek túlterhelnie magát.
Ha csak nappalin van a képzés, akkor nem gáz, nehéz lenne mellé még munkát is vállalni (bár, ez is attól függ, milyen szakról van szó, de ha nagyon akarja az ember nyilván meg lehet oldani)
Ha levelezőre jársz és úgy nem dolgozol, akkor az már ciki.
Borzasztó ismeretlenül ez a ítélkezés. Nem csak ezen az oldalon. Mindenhol a neten.
Semmit nem tudni a másikról, de gyökérnek, meg élősködőnek kell nevezni.
Annyira unalmas ez. Mindig a másik életében, pénztárcájában turkálás, egymás leszólása. És valakik ezeket a kommenteket hasznosnak ítélik.
Gyomorforgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!