Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A homokos, vagy bi beállítotts...

A homokos, vagy bi beállítottságú srácoknak miért jó az, hogyha csajként adják ki magukat itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy ez anonim oldal meg minden, de na, hogyha valakivel ismerkedési szándékkal váltok üzeneteket, és végül lebukik a túloldalon lévő, hogy ő valójában nem is lány, most komolyan, mi a francot várt? Hogy majd én heteroként tovább fogok velük ismerkedni? Komolyan, okádnom kell az ilyen emberektől.

Ti futottatok már bele itt ilyen emberekbe?

#kamuzós emberek
2023. ápr. 16. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán így akarnak maguknak áldozatot szerezni.
2023. ápr. 16. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt is válaszolgatnak a lányok nők megszólítású kérdésekre.

Betegek

2023. ápr. 16. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Komolyan ott tartunk, hogy ha leírom hogy ezt nem a melegek csinálják hanem trollok, és le kéne akadni a melegekről, akkor törölve van a válaszom? Gratulálok, komolyan. Látom szépen beért a kormány propagandája. Háborogjatok csak, hogy minden a gyúrcsány, a soros, a migráncsok, meg újabban a melegek hibája, ők minden rossz okozói. Teljes mértékben megérdemli egymást az ország, meg a kormánya.
2023. ápr. 16. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nem akarnak valós ismerkedést, csak itt beszélgetni az oldalon.
2023. ápr. 16. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:
#3 Rám abszolút nincs hatással a kormány propagandája, én megvetem ezeket a bűnözőket. Ha mondjuk egy hetero személy adná ki magát homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak, az is teljesen elítélendő volna.
2023. ápr. 16. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!