Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mióta gyakorizik?

Ki mióta gyakorizik?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 15. 23:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Privre: vmi olyasmi kérdésem volt hogy a barátom mindig ismerkedik csetel flörtöl de effektíve nem randizik nem csal meg.

Ha vmit megtudok akkor azt befejezi ugyan de folytatja más vonalon.

Pl megesett hogy társkeren volt. Balhé. Kiregisztrált tisztalappal ujrakezdtük. Ezután nem társkerezett ugyan, de közösségin írogatott csajokkal. Csak úgy.

Aztán amikor azt hanyagolta akkor meg az utcán lesett mindenkit meg minden elado is érdekelte állandóan.

Más nőknek mindig azt fejezte ki hogy neki mintha tetszenének. Kényszeresen. Tehát ronda idősebb ratyi nőkkel is képes volt flörtölni akik neki soha nem is kellenének de állandóan kényszeresen akar bevágódni mindenkinél.

És ez mellett viszont hű, korrekt, házasságot családot gyereket tervezett velem, azaz lelépni nem akart ugyan soha, tettekben nem szegett meg határokat soha,pl randi, felrejárás nem voltak, mert amugy tényleg korrekt ilyen tekintetben, de folyamat voltak olyan nők akik azt hitték tetszenek neki, meg vártak rá, meg reménykedtek, volt olyan vidéki akinek talán félév múlva esett csak le, hogy a barátom soha nem fog tőle semmit akarni.

Ki voltam készülve mert az ugye nem vághatom a képébe hogy megcsalt, aljas gyökér, mert nagyon jól táncolt a pengeélen hogy határokat nem lép át viszont, de ettől fuggetlen engem kikészített.

Nem is nők miatt lett vége a kapcsolatnak, hanem 4 év múlva elkezdtem megváltozni és ledominálni, kiállni magamért mindenben, amit neki mint férfinek nem tetszett hogy a hierarchiát(én vagyok érte én szeretem jobban én kötődök jobban ő oedig kegyeskedik velem lenni),egyszerűen felrugom és kinyitom a számat.

Erre mentünk rá hogy 4 év múlva semmit nem viseltem már el szinte tőle és nem is hagytam magam.

2023. ápr. 16. 10:14
 12/16 anonim ***** válasza:
*és akkor már eljegyzés is volt, és eljegyzésbontás is lett belőle.
2023. ápr. 16. 10:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Miért, milyen volt a színvonal régen és milyen most?

2023. ápr. 16. 12:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja, semmi. Tovább olvastam.:Dd
2023. ápr. 16. 12:03
 15/16 A kérdező kommentje:

Jól tetted, hogy kiálltál magadért! Ugyanannyi jogod van mindenhez nőként, mint a férfiaknak. Akik azt mondják, hogy nem, akkor azokat ott kell hagyni. Semmit nem szabad eltűrni.

2023. ápr. 16. 12:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Régen a diplomás felnőttek oldala volt ez. Most már a 10-12 éves gyerekeké.
2023. ápr. 16. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!