Volt már olyan veletek, hogy ki akartatok írni ide egy kérdést valakiről, de nem tehettétek, mert az illető is gyakorizik, és nem akartátok, hogy meglássa?
Írtam már ki kérdést egy illetőről, aki utána megtalálta, de nem volt gond, mert csak egy problémára kerestem megoldást.
Ha kibeszélni szeretnél valakit, akkor teljesen mindegy, hogy fennáll e a lehetőség arra, hogy megtalálja, mert amúgy sem egy erkölcsös cselekedet.
"Nem arról van szó,"
Őt ez nem érdekli, itt a lényeg az volt, hogy előadhassa magát, hogy mekkora sztár.
Egyébként nem volt rá példa nekem se, mert elég kevés ismerősöm gyakorizik.
Kedves hatos!
-Bármennyire is fáj neked a negyven százalékoddal, akkor sem szokásom a kibeszélés.
-Az itt jelenlévő kérdések többsége pedig igenis kibeszélés és egy másik ember elleni elégedetlenség kifejezése, illetve az adott ember fikázása.
-Miért tartana attól bárki, hogy valaki felismeri őt a gyakorin, ha nem áll szándékában bántó dologról írni?
"-Miért tartana attól bárki, hogy valaki felismeri őt a gyakorin, ha nem áll szándékában bántó dologról írni?"
Attól még, hogy te nem bántó (sőt, akár azzal a szándékkal, hogy segíteni akarsz neki) írsz valakiről, nem biztos, hogy ő örülni fog neki,
Nem mertem kiírni, annak folytán, hogy aggódtam elolvashatja.
Esetleg privát üzenetben szívesen meghallgatlak, bár feltételezhetően tartasz attól, nehogy ismerősbe fuss bele. :)
Mindazonáltal sok történetet olvashatunk ezen az oldalon, amely több személyre is ráillik.
Sokaknak akadnak hasonló élethelyzeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!