Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó szakállasnak lenni?

Miért jó szakállasnak lenni?

Figyelt kérdés
Én, ha tehetném, végleg megszabadulnék a szakálltól, bajusztól...
2023. ápr. 15. 01:31
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

Ez csak a szakállasnak jó, mert lusta borotválkozni és a divatra fogja.

Szabadulj is meg, mert a szakáll öregít!

2023. ápr. 15. 01:36
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Mert valaki szereti, ennyi erővel lehetne olyan mint ékoreában hogy pár előírt frizura és arcszőrzet aztán ennyi nincs más.
2023. ápr. 15. 02:16
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok szakállas de aki rendes szakállat növeszt pont leszarja te mit gondolsz meg mitől szabadulnál meg úgy érzem.😀 Sőt dicséretnek gondolja. Épp úgy mint a rockereknél a hosszú haj. Az se lehet véletlen, hogy a kettő egybevág.

Maradj a divatnál meg a társadalmi elvárásokat szigorúan tartsd be ha ez jó neked, de hagyd békén azt aki más mint te.

2023. ápr. 15. 02:24
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Én csak akkor érzem magam férfinak valamiért...meg ad egy stílust is. Nekem körszakállam van..de amikor levágom alig várom hogy vissza nőljön mert valami hiány érzetem van ha nincs.
2023. ápr. 15. 02:30
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Sok férfinak jól áll. Sőt, egy szépen karbantartott, fazonírozott szakáll nagyon szexi tud lenni és azt az üzenetet közvetíti, hogy az illető ad magára. Ezen kívül sokkal érettebb tőle az egyén. Valahog, maszkulinabb a benyomásom róla.
2023. ápr. 15. 04:49
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi erővel a nőknek minek van hosszú gaja, sőt, egyáltalán minek van haja az embereknek? Túrja le mindenki kopaszra!
2023. ápr. 15. 06:12
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Az ápolt szakáll férfias, elegáns.

A borosta ápoltan is az ápolatlanságot.

2023. ápr. 15. 06:30
 8/8 anonim ***** válasza:
92%
Mert pár nőnek bejön. Nagyszázaléknak nem, de ez részletkérdés.
2023. ápr. 15. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!