Mennyire tud ragaszkodó lenni egy szakállas agáma? Azon kívül hogy jól néz ki mi a jó a tartásában?
az agamak,leguanok es varanuszok (legfokeppen a 2 utobbi)
intelligens hullok es ha nem is kell simogatni oket de van par erdekes video a jutubon !
Szia,
A hüllők nem a ragaszkodásukról híresek, de ahogyan írták előttem, a szakik az intelligensebbek közé tartoznak, érdekes állatok, mozgékonyak, látványosak, aranyosak.
Abszolút kézhez szoktathatóak, a mi hímünk órákat is elülne a vállamon.
Ha valaki simogatható állatot akar venni, akkor valami szőrös emlőst szerezzen be, a hüllők nem adnak semmi visszajelzést, hogy szeretnek stb. (még akkor sem ha valaki ezt állítja)
Egyébként, ha az alap feltételei megvannak az állatnak, akkor sokáig a szoba díszei lehetnek. Egy agáma elég sok költséggel jár, nagy terráriumra van szükségük és rengeteget esznek. Igaz, nagyjából 2 éves korukra növényevők lesznek.
Tény, hogy nagyon sokan nem az állat, hanem a saját érdekeit veszik figyelembe (pénzügyileg főként), így biztos vagyok benne, hogy némely állat szenved a helyén, de ők viszonylag rövid időn belül megvadulnak vagy elpusztulnak.
Tehát meg kell nekik adni amire szükségük van, és gondozni kell őket, nem szabad elhanyagolni.
Szóval egy agáma szerethető állatka, érdeklődőek, nézelődnek, követik a mozgást, kézbe vehetőek. Én nagyon tudom ajánlani őket!
Nekünk is van most 2 felnőtt állat, és 6 kicsi. :-)
Bármi kérdés velük kapcsolatban, szívesen válaszolok, segítek.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!