Szakállas agáma gondok, sos?
Mekkora helyen van tartva? Ki volt engedve a napokban? Nem lehet hogy nagyon lestresszelték akik vigyáztak rá? Mennyi világítást kap? (Állandó a világítás, tehát, ugyanakkor kapcsoljátok le-fel?) UV-b van-e? Vitamin?
A növényi táplálék ezt nem befolyásolhatja, de egyébként megkínálhatod már vele ennyi idősen.
Morcos agámád van, és ha a kérdéseimre válaszolsz akkor könnyebb megmondani, hogy tényleg csak nem ismer meg, vagy valami más probléma lehet. :-)
Nagyon jó sora van a szakinak. :)
Ez a terkó elég lesz neki jó darabig.
Azt tanácsolom, hogy szerezz be egy időzítőkapcsolót, én 600-1000 Ft között szoktam látni. Ezt beállítod, és automatikusan le-föl kapcsolja a lámpákat. Megéri beruházni rá. :)
Egyébként a hüllőknek nincsenek igazán ilyen érzései, hogy megsértődés, hiányoztál...stb. stb.
Újból szoktatnod kell magadhoz, etesd csipeszből, és egyre többet nyúlj hozzá.
Én kivenni nem tanácsolom, hiszen ilyenkor akár 10 fok hőingadozás is lehet, és nem igazán tesz jót az állatnak. Majd ha felnő, akkor strapásabb lesz, és jobban bírja majd.
Remélem minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!