Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a vadászokról?

Mi a véleményetek a vadászokról?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 22:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Mocskos gyilkosok. Őket kéne lelőni nem ártatlan őzeket.
2023. ápr. 14. 23:02
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

Én személy szerint szívből utálom őket…persze értem hogy szükség van rájuk. De amúgy amikor már hobbi szinten csinálják akkor legszívesebben agyonverném őket.

A vadszabályzás stb hasznos nincs is vele bajom. De amikor mondjuk Facebookra töltik fel hogyan nyírják ki vagy YouTube-ra na az eléggé fel szokott ba.ni. Én nagyon szeretem az állatokat…szóval nem csipem annyira őket

2023. ápr. 14. 23:05
 3/19 anonim ***** válasza:
28%
Mindegyikünk ősei vadászok voltak, és nagy szükség van rájuk a vadszabályozás miatt.
2023. ápr. 14. 23:11
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Személyesen többet is ismerek. Nagyképű, ostoba, ki ha én nem banda. Utálatosak egytől egyig. Háromnegyede ilyen kappan, vén majom. A többi meg innen-onnan odacsapódott világtalan. Egy értelmes vadásszal nem beszéltem még.

Magával a kultúrált, szabályszerű keretek közt történő vadászattal semmi bajom, csak azokkal a korcs, kivénhedt, degenerált alakokkal van gond, akik többnyire ezt űzik.

2023. ápr. 14. 23:23
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
Mocskos faccopók.
2023. ápr. 14. 23:25
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Szabalyozas szempontjabol lenne max ertelme, a hobbivadaszatot betiltanam. Legyen ez egy teljes idos munka es kesz. De a hobbivadaszatot nem ertem, nem verem agyon a kutyamat sem a hatso kertben hobbibol, mert tilos (nyilvan nem ezert, meg kutyam sincs, de ertitek) akkor vadallatokat se lehessen mar csak ugy kedvtelesbol kiloni, ha epp olyanja van valakinek :D
2023. ápr. 14. 23:35
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Enis utalom oket. Megertem ha mas allatok, novenyek miatt egyes fajok tulszaporodasat csokkentik (bar ez is az ember hibaja) vagy ha tuleles erdekeben vadaszik valaki. De a sport, hobbi vadaszokat siman bevagnam a vadallatok koze fegyver nelkul.. ugy legyen nagy az arc
2023. ápr. 14. 23:38
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

A helyi vadászokról tudok nyilatkozni akiket megismertem, faces magyarázkodásaikat elolvastam, illetve néhanapján belefutok a nyomorékságaiknak az eredményébe is élőben.

Kezdve a vén, elhülyült, arrogáns és gyűlölködő, alkoholista nyomorultaktól a dagadt, agresszív, kisp*csű, menősködni és bizalmaskodni próbáló sudribunkóig, van minden de itt is tipikusan a legalja van képviselve nálunk vadászként. A falu részhez tartoznak, hatalmas arc, zéró tudás, fideszes és mihazánkos agresszív világkép és ahhoz passzoló bunkó ostobaság, de persze okoskodik és mindenhez ért. Ráadásul nálunk pl nagyon jóba vannak a helyi vezetőkkel, és sok, amúgy büntetendő húzásukat is elsíkálták már. Házak felé lövöldözés, kirándulók feje fölött lövöldözés, ház melletti macska poénból kilövése, volt itt már több alja dolog is az évek folyamán. Ja igen, pofátlan hazudozás és valóságferdítés, ha számonkérik őket...

Véleményem szerint a többségük alkoholista, szadista, és gyáva senkiházi. Nem igazán vagyok jó véleménnyel róluk, ahogy látszik.

Annyi még hogy biztos akad normális, intelligens, állatokat és szabályokat is tisztelő hivatásos vadász is. Nekem ebből a fajtából még egyet sem sikerült megismernem az életem folyamán.

2023. ápr. 15. 00:00
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

Több vadászt is ismerek, összesen 4 normális, értelmes vadász van ezek közül.

A maradék sajnos tirpák, idióta, alkesz, öntelt alak.

De ettől függetlenül nem utálom a vadászokat. Ha nem lennenek, nem volna vadgazdálkodás sem, feje tetejére állna az egész ország ebből a szempontból enélkül.

A hülye vadászokkal sem a szakmájuk miatt nem szimpatizálok, hanem azért mert alaoból gyökerek, emberileg. Felőlem asztalos is lehet, ha idióta, akkor idióta. Csak éppen vadász. Emiatt sajnos egy kalap alá veszik az összeset. :(

2023. ápr. 15. 02:37
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha olyan vadasz, aki hobbija az allatok olese, akkor gyilkosnak nevezem.
2023. ápr. 15. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!