Nagy probléma ha valakinek tetszik a vekonysag, úgy, hogy ő maga is vékony és ezzel maximálisan elégedett is?
Figyelt kérdés
170 cm 50 kg vagyok, egyáltalán nem akarok hízni.2023. ápr. 14. 21:03
11/32 anonim válasza:
Elvileg 54 kilótól számitasz normális súlyúnak a testtömeg index szerint. Most soványnak számítasz. Nem baj amíg nem sokáig ès nem làtszanak ki a csontjaid, akkor az egeszsèged szenvedne kàrt
12/32 anonim válasza:
A bmi-vel el lehet ballagni, aki kitalálta nem normális. Az alapján minden testépítő túlsúlyos. :)
Testzsírszázalék többet mond.
13/32 anonim válasza:
#12 Testépítők nem bmi alapján fogják eldönteni, hogy megfelelő e a súlyuk. :DDD A többieknek meg nem kell olyan precíz eredmény. Azt megmutatja az átlag embernek, hogy ha túlsúlyos, vagy alultáplált. Ennél többet meg nem is vár tőle senki.
15/32 anonim válasza:
Nem is azt mondtam hogy testépítő, hanem megindokoltam miért nem releváns.
16/32 anonim válasza:
Pacsi, jó ez így. Én is full vékony vagyok. (F!)
17/32 anonim válasza:
Ez nekem is tetszene, de csak úgy ha azert van hozza atlagos mell meg fenék.
18/32 anonim válasza:
Jó az, az ácsok meg a bútorasztalosok biztos imádnak! Elöl deszka, hátul léc!
19/32 anonim válasza:
18. Ez mèg poènnak is nagyon rossz volt.
20/32 anonim válasza:
Nem probléma, sokan irigységből szólják meg a vékonyakat, mert nincsenek hízási problémáik, ehetnek amennyit akarnak, és a amúgy fiatalabbnak is tűnnek. Ne foglaljozz vele, inkább örülj az adottságodnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!