Ha ma kiderülne, hogy időutazó vagy, hova és mikorra utaznàl tovább?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 14:22
12/18 anonim válasza:
Én is alsós koromba mennék.(kb.2004-2006-ba)
13/18 anonim válasza:
A szuleimnek az 1960-as evekben, a szuletesem elott modjuk lett volna, hogy kinn maradjanak Daniaban. A sajat szuleikre gondolva nem tettek. Szeretnek atkoltozni az akkori Daniaba, hogy tudjam, milyen eletem lett volna, ha ott szuletek meg es ott novok fel az 1970-80-as evekben, nem pedig a Kadar-kori Magyarorszagon.
14/18 anonim válasza:
Kétezres évek közepére, akkor voltam középiskolás. Már volt elég fejlett a technológia, de még nem túlzottan. Még nem volt státuszszimbólum egy telefon, még nem volt lmbtq hülyeség hanem simán csak elfogadták csendben a dolgokat, nem hergelték (annyira) egymásra a társadalmat, nem akartak megölni mindenhol a más véleményed miatt.
15/18 anonim válasza:
"valami vad törzs távol a civilizációtól."
ha ennyire civilizáció ellenes vagy akkor miért gyakorizol?
16/18 anonim válasza:
Akkor én lennék a doktor. De csak ha jár hozzá kék telefonáló fülke
17/18 anonim válasza:
miért lettem lepontozva? az internet nem létezne civilizáció nélkül, azért kérdeztem. meg minek veszel számítógépet/telefont? egy primitív, vad törzsnek nincs szüksége ilyesmikre.
15-ös voltam
18/18 Szolovjov válasza:
A 70-es évekbe. Olcsó a benzin, virágzik a sport és mezőgazdasági repülés. Számomra a menyország lenne, már mennék is repülőgép szerelőnek az RNÁ-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!