Amikor nagyim a 23 éves unokáját arról faggatja, hogy akar-e majd gyereket, akkor…?
Figyelt kérdés
… azt azért teszi, mert nem tudja eldönteni az unokájáról, hogy szeretne-e majd vagy egy általános kérdés, amivel idővel minden nőt zaklatni kezdenek?2023. ápr. 9. 22:54
1/9 anonim válasza:
Akkor úgy gondolja, családban, a saját unokájától ezt nyugodtan megkérdezheti, kíváncsi, mit gondol ő erről stb.
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát nem egyértelmű számára, hogy igen vagy nem?
2023. ápr. 9. 23:05
3/9 anonim válasza:
#2: ezt így honnan kellene tudni?
4/9 A kérdező kommentje:
Hogy megkérdezte?! Ha tudom, hogy a hó fehér, akkor nem kérdezem meg külön, hogy fehér-e nem? Vagy rosszul gondolkozok?
2023. ápr. 9. 23:19
5/9 anonim válasza:
Jó, akkor beszéld meg magaddal...
6/9 A kérdező kommentje:
Hát, lehet többre fogok jutni, mint veled. Bye.
2023. ápr. 9. 23:23
7/9 anonim válasza:
A nagyid idejében a 23 éves lányok már szültek. Ő csak szimplán kíváncsi, hogy mikor lesz védi.
Túlgondolod a dolgot. Mondhatnám azt is hogy ha nincs problémád akkor csinálsz magadnak.
8/9 anonim válasza:
Idővel minden nőt zaklatni kezdenek ezzel.
9/9 anonim válasza:
Nemcsak a nőket, engem is cseszegetnek ezzel szülők nagyszülők.
Teljesen más korban nőttek, amikor még kötelezően szülni kellett 20-25 évesen. Annyira egyszerű, beszűkült emberek, hogy elvárják, hogy a gyerekek/unokák is tegyenek. Annyira nevetlenek, hogy nem érzik, nem kéne ilyeneket kérdezni.
Szerintem ez a kérdés inkább azt jelenti, hogy „ideje lenen lassan szülni”. Nálunk anyám olyat szokott csinálni, hogy célozgat rá, hogy szomszéd gyereke milyen aranyos. Végtelenül önzőek és bunkók az ilyen szülők/nagyszülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!