Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az gáz ha anyukám azt hiszi...

Az gáz ha anyukám azt hiszi hogy meleg vagyok pedig nem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még nem volt barátnőm valószínűleg nem is lesz soha de nem ez a lényeg. Szinte már havonta előjön ez a téma, hogy őt nem érdekli ha meleg vagyok így is szeret stb stb de nem fogja fel, hogy nem vagyok az, se biszex se aszexuális, egyszerű hetero férfi vagyok.

Ráadásul gondolom már a szélesebb családi körben is erről beszél hiszen múltkor ez a téma a családi ebédnél is feljött de csak indirekten ment erről a beszélgetés, hogy nincs ezzel baj ha valaki meleg de már rettegek mikor fogják tőlem kérdezgetni.

2023. ápr. 9. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem mindegy mit hisz?

Ha nem akarsz kapcsolatot, nincs jelentősége.

Öcsémnek(heteró) se volt sose, mégsem foglalkozik ezzel senki, pedig 30 éves, nekem se volt, én meleg vagyok.

Hogy a rokonok mit hisznek leszarjuk.

2023. ápr. 10. 01:21
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Ja aztán ha hazamész a csajjal majd néznek értetlenül, hogy melegként minek csajt hoztál 😂
2023. ápr. 10. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Na, nálunk meg pont fordítva volt. :D Elmondtam otthon, hogy meleg vagyok és senki nem hitte el. Hiába mondtam nekik, hogy "De igen, tényleg az vagyok", azt hitték át akarom verni őket és csak kamuzok. Pedig nem. :) Rendesen győzködni kellett őket, hogy ez nem átverés.
2023. ápr. 12. 00:47
 14/15 anonim válasza:
70%
Mond az anyukádnak hogy meleg vagy, és ne hozza szóba mert elkap a sírhatnék és lelépsz.. 😂
2023. ápr. 12. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Jobb mintha fordítva lenne kérdező.
2024. jan. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!