Nem únjátok már hogy 6 hónapja olyan semmilyen idő van? Jó hogy fél évig jó idő lesz, de már előre félek hogy jön megint az október, április közötti mordor érzés.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 19:20
21/25 anonim válasza:
20.Melyik ország az?
Kérdésre válaszolva, hozzuk ki bármely napból és időből a legjobbat még ha nem is mindig könnyű.
22/25 anonim válasza:
Ha unom ha nem, nem változik attól semmi, mondjuk én egyedül azt sajnálom hogy valódi tél nem volt, mert amúgy a nyarat utálom de kegyetlen, nekem a 26-28 fok ami max még kellemes fölötte már nagyon nem szeretem. Télen ha fázok legalább megoldhatom azzal, hogy jobban felöltözök, nyáron meg mit kezdjek, vigyek a hátamon egy klímát?
23/25 anonim válasza:
Ezért nem kellene 200 méteres táv miatt is kocsiba ülni, mert a légkörbe kerülő rengeteg kipufogógáz hosszú évek alatt bizony ezt okozza. Egyértelműen látható az összefüggés, olyan 2015 óta kezdett extrém mértékben megszaporodni az autók száma, és azóta évről évre forróbb a nyár, enyhébb a tél, és egyre inkább szélsőségesebb az átmeneti időszak is.
24/25 A kérdező kommentje:
Hát nem 2015 óta... 200 méter meg nem menti meg a gleccsereket.
2023. ápr. 7. 09:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!