Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem únjátok már hogy 6 hónapja...

Nem únjátok már hogy 6 hónapja olyan semmilyen idő van? Jó hogy fél évig jó idő lesz, de már előre félek hogy jön megint az október, április közötti mordor érzés.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 19:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Én is nagyon unom, sőt, utálom. Állandóan fázok, esős borongós idő van, néha meg egyik napról a másikra napsütéses idő, 20 fok, végre jól esik kint tölteni az időt, de aztán másnapra teljesen elromlik újra az idő. 10 fokos különbségek vannak egyik napról a másikra, ha nem több. Arról nem is beszélve, hogy szokott fájni a fejem is emiatt. Mostanában mindig hideg szeles idő van, így pláne nincs kedve kimenni az embernek. Ha csak hideg lenne, akkor jól felöltözve nincs akkora baj, de ez a szeles otromba idő...
2023. ápr. 6. 20:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Néhol még a hó is esett ma.
2023. ápr. 6. 20:54
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki X gen itt?
2023. ápr. 6. 21:03
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

" Ha nem lenne hideg nem kéne fűteni."

én nem fűtöttem.

2023. ápr. 6. 21:17
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Pont jó, nem tűz a nap, de nincs sár se.
2023. ápr. 6. 21:55
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha csak kint lenne hideg. De vagyunk egy páran akik nem engedhetjük meg magunknak hogy tisztességesen fűtsünk. És van mikor az sem segít, hogy 5 réteg ruha van rajtam. Engem ez őröl fel már mentálisan, hogy fél éve fázok szinte folyamatosan, és nem is tudom, mikor lesz jobb. Nyilván próbálom kizárni, de hosszútávon nehéz. Mi van ha májusban is ilyen hideg lesz? Már kiszámíthatatlan az időjárás.
2023. ápr. 6. 22:08
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is kezd a tököm ki lenni. Főleg ezekkel a kilengésekkel.

Nincsen normális tél, sem normális nyár. Ráadásul az átmeneti időszak napról napra átmeneti. Egyik nap még pólóban vagyok kint, másik nap meg télikabát, sapka.

Ráadásul azt vettem észre, mintha direkt hétvégére lenne "programozva" a szar idő. Bent ülök melóban, kint hét ágra süt a nap. Aztán eljön a hétvége és beüt az Armageddon, eső, szél, hó, mikor mi.

2023. ápr. 6. 22:19
 18/25 anonim ***** válasza:
61%

En telen a nagyon hidegnek orulok,h nincsenek keregeto mocskok az utcan meg csovesek.

A nyar a 45 fokkal borzalmas. Igy inkabb a telet szerettem meg a legutobbi nyar elviselhetetlen volta miatt,pedig fazni se szeretek. En telen ,ha nem esik,siman setalgatok orakat.

2023. ápr. 6. 22:32
 19/25 anonim ***** válasza:
92%

"Nem únjátok már hogy 6 hónapja olyan semmilyen idő van?"

De, valóban kissé unalmas, hogy öt hónapra beragad a kvázi novemberi időjárás. De sokkal jobban szeretem ezt, mint az "izgalmas" teleket. Kell a tökömnek hóvihar meg jeges járdák és utak, meg az összes többi szopás, amivel az "igazi téli idő" jár.

"Jó hogy fél évig jó idő lesz, de már előre félek hogy jön megint az október, április közötti mordor érzés."

Ezzel én is így vagyok, de nekem a Mordor-érzést leginkább a nyomasztóan rövid nappalok és hosszú éjszakák okozzák, azzal meg nincs mit csinálni, csillagászati oka van.

2023. ápr. 6. 22:39
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
Ez engem is zavar. SOkat gondolkodom, hogy egy olyan ország lenne jó, ahol egyenletes az időjárás, de nem tudok oda elmenni.
2023. ápr. 6. 23:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!