Nem únjátok már hogy 6 hónapja olyan semmilyen idő van? Jó hogy fél évig jó idő lesz, de már előre félek hogy jön megint az október, április közötti mordor érzés.
" Ha nem lenne hideg nem kéne fűteni."
én nem fűtöttem.
Nekem is kezd a tököm ki lenni. Főleg ezekkel a kilengésekkel.
Nincsen normális tél, sem normális nyár. Ráadásul az átmeneti időszak napról napra átmeneti. Egyik nap még pólóban vagyok kint, másik nap meg télikabát, sapka.
Ráadásul azt vettem észre, mintha direkt hétvégére lenne "programozva" a szar idő. Bent ülök melóban, kint hét ágra süt a nap. Aztán eljön a hétvége és beüt az Armageddon, eső, szél, hó, mikor mi.
En telen a nagyon hidegnek orulok,h nincsenek keregeto mocskok az utcan meg csovesek.
A nyar a 45 fokkal borzalmas. Igy inkabb a telet szerettem meg a legutobbi nyar elviselhetetlen volta miatt,pedig fazni se szeretek. En telen ,ha nem esik,siman setalgatok orakat.
"Nem únjátok már hogy 6 hónapja olyan semmilyen idő van?"
De, valóban kissé unalmas, hogy öt hónapra beragad a kvázi novemberi időjárás. De sokkal jobban szeretem ezt, mint az "izgalmas" teleket. Kell a tökömnek hóvihar meg jeges járdák és utak, meg az összes többi szopás, amivel az "igazi téli idő" jár.
"Jó hogy fél évig jó idő lesz, de már előre félek hogy jön megint az október, április közötti mordor érzés."
Ezzel én is így vagyok, de nekem a Mordor-érzést leginkább a nyomasztóan rövid nappalok és hosszú éjszakák okozzák, azzal meg nincs mit csinálni, csillagászati oka van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!