Tényleg jobb volt a világ annó?
Mit értesz jobb alatt? A várhatóélettartam magasan most a legjobb, ahogy a biztonság is, könnyű élet, fogyatékos (nem pejoratív értelemben mondom) emberek lehetősegei is. Ezek mind jobbak.
Környezetszennyezés, na az pl nagyon nem egy őskorhoz képest, gondolom nem kell magyarázni miért. A józan gondolkodást sem mondanám a mai társadalom erősségének, minden az emberek segge alá van tolva, nem kell tervezniük, előre gondolkodni ahhoz hogy ne haljanak éhen, es habár ez sokaknak nem elég, vannak jópáran akiknek tökéletes.
Köszönöm szépen négyes,pont én is így látom. Csak kíváncsi voltam hányan látják így ezt az egészet velem együtt.
1/ Most csak is azt veszik ember számba,akinek van pénze,és hatalma. Aki nagyobbat tud hazudni.
Akinek több nője van a párja mellett,nem nézve azt hogy tönkre teszi a párja életét/lelki világát. Na az az igazi férfi
Nőnek öltözött férfiak,régebben katonák akartak lenni a férfiak,most Barbinak öltözött transzfesztiták.
Régebben nem volt ennyi szenny a tv-ben,médiában. Most meg szerencsétlen drogos élettelen emberek életét sztárolják,akik még iskolában sem jártak,ha jártak is csak melegedni
Régebben azért gondoltak az emberek másokra is,most meg csak a saját érdeküket nézik.
Az igazságos embert állítják be hazugnak,a hazug embereket meg sztárolják.
A jó lelkű embereket, kihasználva jólelkűségét,mindenét elveszik,és kigúnyolják MEKKORA OSTOBA.
És alá írom (Tisztelet a kivétel. De azért arányokat nézve mindig 80-százalék az igaz a leírtakban.
A teknológia az mindenesetre király!
De az emberi becsület,jóindulat,szeretet,stb az nagyon kihalt. Legtöbb emberben persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!