Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jók vagy jobbak az...

Miért jók vagy jobbak az Ázsiai lányok?

Figyelt kérdés
Ugyanugy haziasak? szeretnek surogni forogni? Kalandvagyoak? Lehet ilyen szempontokrol beszelni? Ugy tetszik a kis pofijuk meg hogy jo kis sportosak, nem elhizott amerikaiak. Erdekelne,hogy milyen pozitivumok szolnak amellett,hogy azsiai lanyt keressek. Hirdetesbe is folyton feljonnek a weboldal szélen.
2023. ápr. 4. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A sárga nők általában kb 40-45 éves korukig néznek ki fiatalabbnak, utána nagyon gyorsan "átmennek nagymamába".

Általában szubmisszívek, amíg van mit tisztelni. Ez általában a pénzzel függ össze. Nem mondanám anyagiasságnak, ez az általános kultúra része; az érzelmek mindig összhangban állnak az anyagi érdekekkel. Férfiaknál is.

Az érzelmek elnyomását már iskolás kortól tanítják. Ez mindenkibe belé ívodik. Ezért se tudnak semmit a konfliktuskezelesről, csak az "arc" megóvásáról. Így aztán, ha kontrollt veszítenek, akkor általában elég meglepő az indokolatlan tombolás.

De amíg nincs anyagi probléma és konfliktus addig nagyon készségesek,serények, megértőek.

Szándékosan nem írtam országokat, mert ez általános megfigyelés sok ázsiai (sárga, nem dél vagy nyugat ázsiai (indiai, arab stb.) nőről.

2023. ápr. 4. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
+ a dk-ázsiaiak (PH, VN, ID, TH...) nem is laposak, mert minkenkiben van valamennyi ősi negrito vér/DNS.
2023. ápr. 4. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem az ázsiai nőkben, hogy nagyon szeretik a kiscicákat, akár reggeliről legyen szó, akár vacsoráról.
2023. ápr. 5. 06:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Àllìtólag szűkebbek de még nem próbàltam àzsiait
2023. ápr. 5. 09:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Nekem a kinai-Japan lanyok jonnek be, nem az indiaiak es tarsaik. szep vilagos kinai lany! Hmmm....fincsi! nem baj ha nem beszel magyarul, angolul a legtobben tudnak.
2023. ápr. 5. 09:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Velem is ezek jönnek szembe,de attól még nem mozdulok rájuk!

[link]

2023. ápr. 5. 15:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Pesten van sok kínai, költözz fel, ott rájuk mozdulhatsz.
2023. ápr. 5. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Voltam vagy 10 ázsiaival 4 országból egyik se volt büdös vagy halszagú. De biztos, ha valaki elég igénytelen, akkor megtalálja a neki passzolót. Tág egyik se volt, de az egyéni, hogy ki meddig bírja a mélyfúrást. A többségnek azért nagyon bejön.
2023. ápr. 5. 18:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Szibériában se rossz:

m.facebook.com/uniladsound/videos/siberian-folk-band/4940761899351736/&ved=2ahUKEwjt0Jyrm5P-AhUCRuUKHWgZBKIQo7QBegQIAxAB&usg=AOvVaw0fqWFO7tvKAmi-Qn3zeOqj

2023. ápr. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!