Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell így viselkedni...

Miért kell így viselkedni úgymond egy idegen emberrel aki nem bántott ?

Figyelt kérdés
Kutyások vagyunk a pasival (ő34-én30)(neki,nekem kettő van) ha véletlen össze futunk amikor lent vagyunk ,látványosan vesz semmibe !! (ez ás a kutyák miatt is érdekes nehogy valamelyik meg induljon a másik felé!!) Ki húzza magát ,és van ,hogy annyira el fordítja a fejét vagy teljesen hátat fordít nekem ,hogy az mág megalázó számomra !!! Nem voltunk soha beszélő viszonyban ,hogy azt mondjam talán bántottam /bántottuk !!! De volt olyan is ,hogy este mentünk haza a sétából,pont lent voltak ők is ,hátat fordított teljesen és mikor mentünk már el csak nézett mint a birka ... Számomra ez a stílus,viselkedés megalázó egy olyantól ,akinek okot se adtam rá !!! Valaki találkozott hasonló szituácóval ? Tudna nekem segíteni mit csiánáljak ? mert már sokszor úgy megyek le ,hogy ne fussak vele össze. Köszönöm szépen N30
2023. ápr. 3. 07:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Biztos 30 vagy és nem 60? Az öregek szoktak ilyen semmiségekkel foglalkozni. Kit érdekel, mi baja van??
2023. ápr. 3. 07:23
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Pórázon vannak a kutyák? Ha nem, akkor lehet így akarja kifejezni a véleményét.
2023. ápr. 3. 07:26
 3/17 A kérdező kommentje:
1 ne itt kötözködj,unatkozz kora reggel kössz !!!! unalmas vagy nagyon !!
2023. ápr. 3. 07:38
 4/17 A kérdező kommentje:
2 porázon,egyértelmű
2023. ápr. 3. 07:39
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

"Nem voltunk soha beszélő viszonyban"

... és a pasi azt akarja, hogy ez így is maradjon. Nyilván úgy gondolja, van már elég ismerőse, nem akar ismerkedni, barátja is van már elég, nem akar barátkozni sem. Ehhez minden joga megvan.

Ha arra vágysz, kérdező, hogy mindenki szeressen, csak csalódni fogsz, felesleges ilyeneken rugózni. Nyilván vannak más kutyások is a környéken, beszélgess velük.

2023. ápr. 3. 07:51
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
A többi kutyással is ilyen, vagy csak téged ignorál?
2023. ápr. 3. 07:51
 7/17 A kérdező kommentje:
6"" egyidősebb 60-70 körüli pasival láttam egyszer beszélgetni de azóta se senkivel
2023. ápr. 3. 07:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyáltalán nem biztos, hogy neked szól, lehet, hogy senkire sem kíváncsi.

Amúgy a semmivel nem kell csinálni semmit, elég, ha figyelmen kívül hagyod.

2023. ápr. 3. 08:08
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

🤣

Szerintem te ugyanaz az elmeroggyant vagy, aki meg can sértődve hónapok óta, hogy a szomszéd faszi nem hív randira :D nem kotozdkodom, de valami biztos nincs rendben nálad a toronyban, ha egy random ember viselkedésen ennyire aggodsz.

2023. ápr. 3. 08:11
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Hát magamból kiindulva nem értem a problémát, mert ha engem leszarna valaki akit nem ismerek és sose beszéltem vele, azt sem hiszem, hogy egyáltalán észre venném, nem hogy ekkora sebet ejtsen az egomon.

Illetve gondolom nem véletlen a felnőtt párkapcsolatok kategória választás. Valószínűleg észlelte, hogy figyeled, közelednél hozzá és így akarja egyértelműen kifejezni, hogy nem vevő rá. Hagyd békén a csávót és keress mást.

2023. ápr. 3. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!