Miért viselkedik így egy két 30+-os pasi a közvetlen környezetemben,velem ?
Figyelt kérdés
Nem bántottam egyiket se,nem voltunk-vagyunk köszönő viszonyban sem szóval ezért se értem. Kettő (akik nem ismerik egymást!!) a szomszéd pasik ,mind a kettő 34-35 évesek. Ahogy észre veszem,hogy néznek,vagy rájuk nézek el fordúlnak mintha kolerás lennék vagy valami bajom lenne ! A másik az egyik srác a munkahelyemről .... Senki más nem viselkedik ,viselkedett soha így velem,ez ezért se tudom hova tenni az egészet ... Flegmán,nagyképűen el fordúlnak de azt vegyem észre !!! N302023. ápr. 1. 17:43
1/5 anonim válasza:
Nem homik véletlen es megcsalásnak vagy árulásnak veszik, ha vmelyik nőre néz?
2/5 anonim válasza:
Szóval ha valaki nem áll mint egy fadarab amíg Te el nem fordulsz, akkor az biztos egy köcsög. Értem.
3/5 anonim válasza:
Lehet vmi unszimpatikus nekik benned. Ne foglalkozz velük,ha többen nem csinálják ezt akkor nem lehet olyan nagy a gáz veled.
4/5 anonim válasza:
Van barátod vagy férjed, mert az közre játszhat. Gondolom időpocsékolásnak tartanák, hogy haverkodjanak veled.
5/5 anonim válasza:
Te aztán nagyon unatkozol, hogy ezen képes vagy kattogni...istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!