Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy álltok a rövidebb-hosszab...

Hogy álltok a rövidebb-hosszabb távú terveitekkel?

Figyelt kérdés
Mi az ami megvalósítás alatt áll, mi az ami már megvalósult? Van olyan amivel próbálkoztok, de nem biztos hogy össze is jön? Mennyi munkát, időt, pénzt fektettetek bele?
2023. márc. 31. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Kudarcba fulladt mind.
2023. márc. 31. 13:26
 2/8 Metionin ***** válasza:
Lassan de biztosan haladok a célok felé.
2023. márc. 31. 13:29
 3/8 A kérdező kommentje:
#1, #2, kicsit részletesebben?
2023. márc. 31. 13:31
 4/8 Metionin ***** válasza:
91%
Jelenleg 2 célom van, egy saját otthon és a doktori. Az első érdekében 2 helyen dolgozom, hogy megfelelő önrészt gyűjtsek össze, szóval munkát és pénzt ölök bele. A doktorihoz nyáron abszolválok, utána már a kézzelfogható disszertációt kell leadni védéshez. Ebbe így pénzt nem, de időt és munkát ölök.
2023. márc. 31. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi nem valósul meg, és úgy néz ki, hogy nem is fog.
2023. márc. 31. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Elkezdtem gyűjteni többszázezret hogy na majd nekem lesz tőkém.

Azota az albérletben elromlott a mosógép bojler. Többszázezres a károm.

Es altalaban mindig igy járok. Hogy elkezdek fejlodni haladni aztán kapok egy büdös nagy pofont az élettöl

2023. márc. 31. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a penz, mindennel igy van.
2023. márc. 31. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Voltak terveim, de már nem tudom mennyire éri meg (ebben az országban) túlzottan konkrét hosszútávú terveket szőnöm..

Ami a rövidtávúakat illeti; szeretném, ha sikerülne a B2 német, ez valahol a megvalósítás-próbálkozás kategóriába esik. Általánosban és gimiben 2. nyelvként tanultam, lassan 1 éve van magántanárom (pár év kihagyása után), akivel rengeteget fejlődtem, de nem tudom mikorra lenne meg a stabil tudás ehhez a szinthez.

Jövőre, ha minden jól megy, nyáron sikerül a BA egyetemen, amihez addig még szükségem van a gyakorlatra, ami során külföldet céloztam meg elsősorban. Igazából ez is foglalkoztat a leginkább a célokat, terveket illetően. Jelen pillanatban ennek örülnék a legjobban, illetve annak, ha minden rendben lenne az egész körül; oda-visszaúton, meg leginkább ugye ott.

Ezek mellett még szeretném rendbe hozni a szociális életem is, ez jelenleg picit döcögősebben megy, mint szeretném, de nem menthetetlen.

2023. ápr. 2. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!