Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg egy középiskolás...

Tényleg egy középiskolás szintjén vagyok 27 évesen? Mit kéne tenni ezzel?

Figyelt kérdés
Otthon élek még azt mondjuk nem mondanám hogy élvezem, csak még nincs pénz elköltözni albérletbe se. Egy éve kezdtem el dolgozni, alkalmi munkásként dolgozok kb azóta. Végeztem egyetemet, de egy gagyi büfészakot, rájöttem nem is való nekem annyira, sokra nem megyek vele. Most ebből az alkalmi munkából meg alvásból állnak a napjaim. Hobbim nincs, barátaim nincsenek, ismerőseim se nagyon mert az emberek irtóznak tőlem. Ez lehet amiatt is, ahol tartok az életben? És tényleg középiskolás szinten vagyok? Hogy lehetne kicsit helyre rakni ezt?
2023. márc. 31. 04:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Ez inkább csecsemő szint. Nem is óvodás, mert azoknak már vannak barátaik és vannak kedvelt játékaik.

De az, hogy alapvető szükségletein (és annak megtermelésén) túl csak alszik - no ez éppen a csecsemőkre jellemző. :-)

2023. márc. 31. 09:36
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Szánalmas vagy kérdező.
2023. márc. 31. 09:52
 13/13 anonim ***** válasza:

a gagyi büfészak azt jelenti, hogy kisgyerek nem akar dolgozni menni vagy valami hasznosat tanulni, ezért "mindegy mire, csak kerüljek be" alapon felvételizik az összes alacsony pontszámú egyetemi szakra, ott elpicsog hat évet ingyen, hogy jajj ő milyen értelmiségi kis baba, őt nem szabad ám munkára fogni, mert akkor sírni fog, aztán kikerül az egyetemről mert elfogynak az ingyen félévek, de még mindig nem ért semmihez, hiszen soha egy napot se tanult, és soha semmi hasznos tevékenységet nem végzett.

de van diplomája, tehát jobb és fontosabb ember mindenki másnál, ezért nem marad meg semmilyen munkahelyen, mert ott általában a hozzáértés és a tapasztalat számít, és senki nem fog körbeisteníteni egy haszontalan gyereket, csak azért mert lobogtatja a díszes papírját.

mindenhonnan eljön duzzogva pár hónap után, és sír, hogy nem értékelik eléggé.

2023. márc. 31. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!