Hogy győztétek le a felnőtté válás/öregedés érzését?
27 éves vagyok, de nagyon zavar a korom, ha meglátok egy olyan disney sorozatot csak azon rágódok, hogy felnőttem, és vissza akarok menni abba a korba ?! De ez ugyan így van zenéknél is, hogy mennyivel jobb volt a 2005-2015ig való élet, minden más volt nem a telefonok domináltak, hanem az emberi kapcsolatok, most minden a telefon online világ, félreértés ne essék ugyan ebbe élek én is, mivel ez az alap dolog már a mai világba, de zavarnak ezek a dolgok is, bele gondolok, hogy régen iskola után szaladtunk haza, hogy MSN-en beszéljünk a barátokkal, sokkal jobb feelingje volt mint most…
Nehogy azt gondoljatok, hogy az zavar dolgoznom kell erről szó sincs, szerencsére nagyon jól élek, de egy fos a mai világ, egyszerűen az akkori autók is jobban tetszettek mint a mostaniak, mind egyformák… nap estig tudnám sorolni, ezeken csak én szoktam rágódni, vagy mást is elszokott kapni ez az érzés? Nyilván akinek a 80-as évek volt az igazi azok is irhatnak véleményt, mert arra vagyok kíváncsi ki hogy éli meg :)?
Nekem a 40 esett a legrosszabbul...az egy kicsit elkeserített mikor átléptem...mindjárt öreg f**asz leszek...
És mivel nem egy sármos jóképű pasi vagyok így jobban megszívom.-
6
Te meg hamu leszel e felfogással és már nem is csodálkozunk rajtad, hiszen élettelenre max a por száll rá, nem a nők:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!