Milyenek a mai 20 évesek, miben másabbak, mint amikor mi voltunk 20 évesek? 28/F
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 08:38
1/11 anonim válasza:
Azért 8 év nem olyan nagy különbség hogy annyira másak legyenek.
3/11 anonim válasza:
Olyanok, mintha a kistesóid lennének.
5/11 A kérdező kommentje:
8 év nagyon sok idő!
2023. márc. 25. 09:05
6/11 anonim válasza:
Sokkal kevesebb "szubkultúra" létezik számukra, homogénebb csoport, mint a 8 évvel ezelőtti 20 évesek.
Plusz, ez a 8 év rengeteget számít a technológiában. Értsd: egy nálad 8 évvel fiatalabb személynek valószínűleg jóval hamarabb volt okostelefonja (kor szempontjából), mint neked.
7/11 anonim válasza:
Én 26 vagyok de nekem is úgy tűnik, hogy a mostani 18-20 éves korosztály teljesen más világ. Mi is használtunk régen szlengeket de ezek.. magyar-angol nyelv keverése, olyan szavak amire elsőre nem is jövök rá, hogy mit jelentene. Teljesen boomernek érzem magam néha..
8/11 anonim válasza:
Persze, tudjuk, te vagy a 28 éves, aki már egy vén aggastyán, aki a WC-re se tud mankó nélkül kimenni, kezdesz marhára unalmas lenni.
9/11 anonim válasza:
"Én 26 vagyok ... Teljesen boomernek érzem magam néha.."
Egyre többek szemében egyre boomerebb vagy, úgyhogy ideje hozzászokni az érzéshez. :DD
Üdv a klubban! ;-)
10/11 A kérdező kommentje:
#8 Nem tudom ki vagy
2023. márc. 25. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!