Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt viccből vagy...

Szerintetek ezt viccből vagy vonzódásból csinálta?

Figyelt kérdés

Már jó régi történet, azóta felnőtt lettem. Na de kezdem is.

Nem kitalált a sztori, tényleg érdekel.

Egyik nap tesómmal ketten voltunk otthon. Azt tudni kell hogy én akkor kis tini srác voltam, ő meg akkor kezdett serdülni.

Aztán kitalálta hogy játszunk olyat hogy be kell csukjam a szemem és ki kell találjam melyik testrészére rakja a kezem.

Hát rakta egy két helyre, aztán megfogta és teljesen rárakta a nemiszervére a kezem. (persze nem teljesen meztelenül) Éreztem hogy forró, de nem tudtam mi az ezért levettem a fejemről azt a valamit amivel el volt takarva és láttam hogy ott a kezem. Ő csak mosolygott, én meg elvettem a kezem.

2023. márc. 20. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Szemétkedni, megalázni akart.

Ma már keményen elővennék érte, jogosan. Trauma volt neked, abból is látszik, hogy még mindig előtör az emlék és keresed a választ erre az aberráltságra. Egy sör mellett kérdezd meg tőle, mi volt ez.

2023. márc. 20. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát vonzalom tuti nem volt.
2023. márc. 21. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!