Facebookot miért főképp 40+ használják?
Figyelt kérdés
Már egy ideje azt vettem észre, hogy 40 évesek és idősebbek akik aktívak a facebookon , állandóan szelfizés , folyamatos profilkép változtatás stb2023. márc. 18. 08:43
11/13 anonim válasza:
a 40 alattiak inkább már az instán és más oldalakon vannak, a FB meg egyre inkább kezd "nyugdíjasszagot" árasztani.
Pár napja is felmentem, és vmi 60 éves kövér alacsony végzettségű öregember vinnyogását osztották meg sokan a "borzalmas mai a fiatalságról". És egyre inkább az ilyen idősebb prolik nyernek teret ott, ezt pl. engem sem érdekel. A lakóhelyemen is pont azok az emberek osztják a legjobban az észt fészen, akiknek nagyon nem kéne.
Akkor már insta, reddit. Ott inkább fiatalabb értelmesebb emberek vannak zömében.
12/13 anonim válasza:
Hűha, akkor a 11-esnek semmi keresnivalója ott!!! Mert lehet, hogy fiatal, de értelmesnek nemigen nevezhető!
13/13 anonim válasza:
Te kérdező! Miért zavar ez téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!