Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy nő wellnessezni megy...

Ha egy nő wellnessezni megy egy férfi munkatársával, akkor az minimum barátság extrákkal, vagy én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Nem randizik munkatársakkal, de azt mondta, találkozásról, bulizásról stb. lehet szó.

Velem is eljött sétálni. De azért szerintem együtt fürdőzni, az azért több... A férfi részeiről 100%, hogy megvan a szándék... Ha nincs köztük semmi, es a nő nem is akar semmit, miért megy ilyenbe bele?

2023. márc. 18. 00:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Ezt nevezik hitrendszernek, amit a kérdező mutat. Egy pillanatragasztó. Van egy meggyőződése és senki nem tudja elmozdítani belőle, mert nincs benne nyitottság. Ez pszichoterápiában javul csak, gyerekkortól kezdve feltárni, hogy ki táplálta ezeket belé.

Nagyon szomorú, de egyáltalán nem egyedi.

2023. márc. 18. 08:09
 12/19 A kérdező kommentje:

"A sértettség, féltékenység beszél belőled, amivel nincs gond. De szerinted ki haverkodna, wellnessezne egy olyan önbizalomhiányos pasival, aki ráadásul idegeneknek rinyál?"

Tűpontos.

Milyen segítőre gondolsz? Pszichológusra? Nem hiszem, hogy egy vadidegen segíteni tudna az bajomon, mégha szakember is.

2023. márc. 18. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Semmi baj, hogy így gondolod. Még itt tartasz. Én is voltam így. Majd ha lesz motiváció, akkor kell lépni. 😊
2023. márc. 18. 08:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Mi tudna motiválni? Engem soha senki sem szeretett viszonzottan. Pedig kedveltek! De olyan emberhez hogy lehet vonzódni, aki születésétől fogva ronda, mint a bűn, egy igazi torzszülött!
2023. márc. 18. 08:23
 15/19 Oldfire ***** válasza:
65%
Nem gondolod túl.Kolléganővel,kollégával, akkor hívunk és akkor megyünk ilyen programra, ha többet szeretnénk sima munkakapcsolatnál.
2023. márc. 18. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Engem motivált, hogy jól legyek és ne érezzem rosszul magam. Kíváncsi voltam miért lettem ilyen, amilyen.
2023. márc. 18. 08:41
 17/19 A kérdező kommentje:

15

A férfi motivációja nem kérdéses.

De a nőnek is tudnia kell! Ha nem akar semmit, akkor vagy a haszonszerzés (potyalesés) motiválja (de nem ilyennek ismerem őt), vagy a fene nagy szíve, amiért velem is eljött sétálni, miközben nem akar, és nem is fogad el tőlem semmit. Erre tudok gondolni. De ezzel elhúzza előtte a mézesmadzagot, és abból semmi jó nem származik.

2023. márc. 18. 08:42
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

"Szerintem a wellness túl intim!"

Ez csak a te korlátolt fejedben van így, nem a valóságban.

Verd ki, akkor jobban leszel egy darabig.

2023. márc. 18. 23:28
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk is teljesen természetes az ilyesmi. Néha négy-öt kollegina is eljön velünk és a szaunában meztelenül lóbáljuk a csomagot. Aztán este közös ágyban fekve megnézzük az esti mesét.
2023. márc. 20. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!