Ki az oldal leghíresebb/legismertebb kommentelője/kérdezője?
#28 Szerintem az a korábban említett 25 éves kérdező, csak gondolom semmit nem halad az életben, továbbra is otthon élősködik aztán rinyál minden nap.
#27 A Yarisos csaj tényleg durva. Redditen is írtak róla, voltak meztelen képek, meg valaki írta, hogy amúgy szokta látni, Dorogi vagy Esztergomi úgy emlékszem.
Jól berobbant a kérdés este óta. Az itt felsoroltak közül szinte egyikük sem rémlik egyébként.
Nagyon köszönöm a válaszokat, ha akadnak még történetek/ismert felhasználók nyugodtan írjatok még.
#26 Köszi, akkor nem ugyanaz a válaszoló.
Egy időben volt egy csaj akinek a barátnője (vagy ő?) nem kapott lovat, és azon lovagolt, hogy hát apukának több kocsija is van, és mi az, hogy lóra nem telik, amikor nem is érdemli meg a pénzét.
Én elég kevés topikot nézek rendszeresen, azokban a Metionint gyakran látom meg Balázst.
#36-os! Nagyon kedves vagy, szép estét kívánok! :)
Eszembe jutott. Ronda és alacsony pasi. :D
Most meg találkoztam az iszapbirkozós anyuka - fannal, na ő is már az ősidők óta nyomja az ipart. :)
Van egy nő , egy wannabe influenszer, aki minden heten kiir magarol egy kerdest, mintha valaki mas irna ki, es mintha O egy ismert szemely lenne, akirol beszelnek az emberek. 😅 Pedig valojaban egy senki, youtubeon 2000-en kovetik. De ha beteszed figyelt kulcsszavak koze hogy Ausztria, minden heten talalkozol a hulye kerdeseivel. Direkt nem irom le a nevet mert nem akarok neki reklamot csinalni, de ritka szanalmas , 40-50 eves letere .
A napnal is vilagosabb hogy O irja ezeket a kerdeseket, mivel a kutya nem ismeri, es egy 2000-es kovetobazissal rendelkezo emberrol senki nem beszel, de mar joideje nem adja fel :)). Valojaban tudom mi a motivacioja, de szanom Ot ezert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!