Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki az oldal leghíresebb/legism...

Ki az oldal leghíresebb/legismertebb kommentelője/kérdezője?

Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 20:56
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok Bazsi.
2023. márc. 15. 21:25
 12/42 anonim ***** válasza:
0%
G E G E L
2023. márc. 15. 21:27
 13/42 anonim ***** válasza:
84%
OTTÓ is tuti befutó. 😃
2023. márc. 15. 21:43
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Miss D volt a személyes kedvencem, de ő sajnos eltűnt. :(
2023. márc. 15. 21:46
 15/42 anonim ***** válasza:
0%
#9 Eddig meg voltam róla győződve, hogy Martin és a húsos, akit emlegetni szoktatok (még nem futottam bele) egy személy, mert egy posztjában Martinnak volt valami gondja egy húsbolttal is a lakóhelyén. Vagy az volt a húsos, csak én hittem Martinnak?
2023. márc. 15. 21:47
 16/42 anonim ***** válasza:
86%
De amúgy nekem a régi időkből még Paraszt Fehér Lovon is hiányzik, mert neki mindig röhögtetően frappáns válaszai voltak, ő még akkor volt aktív, mikor még az előző design-ja volt az oldalnak.
2023. márc. 15. 21:47
 17/42 anonim ***** válasza:
86%

Ez is régi, de volt annó a szex kategóriában egy tag, aki mindenhová bekommentálta, hogy "Meglocsolnám a méhed" :D Ő is sokáig aktív volt.

Meg most van a Kultúra kategóriában egy tag, aki az egyik alkategóriát szétoffolja a takarítónő vs. pisilő férfi kérdésekkel.

A női egészség kategóriában pedig rendszeresen jelen van egy férfi, aki betétes kérdéseket tesz fel.

2023. márc. 15. 21:49
 18/42 anonim ***** válasza:
68%

#16 Nem, a húsos egy nő, aki idejött panaszkodni, hogy a sógornőjét mindenki jobban szereti, mint őt, és a vége az lett, hogy itt is mindenkinek szimpatikusabb lett a sógornője, mint ő. De már törölték.

A Bazsi meg az alapítványi iskolás az ugyanaz?

2023. márc. 15. 21:51
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Akik eszembe jutnak:

A sikertelen állásinterjús csaj. Aki állítólag ügyvéd, de prostiként dolgozott és éveken keresztül mindig jött tőle egy kérdés, hogy már a 30-40-50-edik állásinterjú után feladja-e. Ami gyanús volt, hogy 2-3 hónap alatt általában csak néhánnyal nőtt a sikertelen állásinterjúk száma.

A mindig 25 éves srác. Minden kérdése lényege az volt, hogy 25 évesen vége az életének és már nem változik semmi. Pár évig azt írta hogy lassan 25 éves lesz, aztán meg évekig hogy elmúlt 25 éves. Szó szerint évekig nyomta.

Balázska. Szerintem ő volt régen a munkaügyes kérdező. Aki mindig valami fiktív helyzettel a főnököt szidta. Aztán volt alapítványi iskola is.

Egy időben volt az iskolás kérdező aki minden nap megkérdezte, hogy akkor most újra zárnak az iskolák?

2023. márc. 15. 21:52
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Van az UFÓ kérdező. Aki mindig azt vizionálja a kérdéseiben, hogy őt miért nézik ufónak csak mert vajas-lekváros kenyeret eszik, stb.

Közlekedés kategóriában van egy kérdező akinek mindig világmegváltó ötletei vannak az oldalra világító fényszórótól kezdve a világító utakig.

Illetve ott is volt egy "megint megbuktam" kamukérdező aki vagy 20x írta le hogy megbukott vizsgán.

Volt egy autópályás kérdező, akinek az volt a fétise, hogy elmerjen-e indulni autópályán mert eddig sosem pályázott. És ezt is úgy havi szinten feltette, szóval egy idő után jött a kérdés másoktól, hogy akkor most tulajdonképpen mi van?

Ja és a duddantós Szilvi akinek az volt a fétise, hogy duddant a dudájával és ez neki örömet okoz. Állítólag amúgy valami webcamos csaj és egy Yarisa van.

De újonnan felbukkant a közlekedésben egy mercis kérdező is. Minden nap feltesz egy mercis kérdést. Megvegye-e a W123-ast? Igaz, hogy a W123 a legjobb merci? Amivel nem lenne baj, ha nem egy 5 éves gyerek szórakozása lenne az egész kérdéshullám.

2023. márc. 15. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!