Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy utcán és...

Mi az oka hogy utcán és tömegközlekedésen több nő van mint férfi?

Figyelt kérdés
Fiatalabb korosztályból legalábbis mindenképp, erre ahol élek
2023. márc. 13. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Pasik gyakrabban mennek mindenhova kocsival
2023. márc. 13. 07:47
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Idősebbek, esetleg kozepkoruak esetében több férfi vezet autót mint nő. Fiatalok: csak a középiskolás korosztaly jár busszal. Ott egyforma az arany. A gyerekeket a szüleik hozzak-viszik. Középiskola után meg már sok fiatal cikinek érzi a városi buszozást. Ők is inkább autóval járnak.
2023. márc. 13. 07:51
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

"Fiatalabb korosztályból legalábbis mindenképp, erre ahol élek"

. Feltételezem, heteroszexuális férfi vagy, és őket jobban észreveszed.

2023. márc. 13. 07:52
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Hm. Én nőként veszem észre hogy utcán, boltban tomegkozlekedesen több a nő. Jó lenne néha hím nemueket is látni.
2023. márc. 13. 07:55
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Egyszerűen azért, mert sok nő nem mer a városban vezetni. Sok igen, de sok nem.

Életemben nem hallottam még férfitól olyat, hogy nem vezet Pesten, nőből meg az én ismerőseim között abból van a kevesebb, aki be mer menni a belvárosba. Agglomerációban élek, az itt élő nők nagy többsége (én is) ezerszer inkább felül a vonatra, és úgy megy be a városba, mint hogy ott próbáljon manőverezni, parkolni, mit tudom én.

A könyéken ettől függetlenül mindenki vígan elveztget, az nem gáz.

2023. márc. 13. 08:30
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Boltban több a nő, mert vásárolni inkább a nők járnak. Legalábbis élelmiszerboltokba, drogériákba. Autósboltba viszont alig járnak nők. Kertészeti boltban meg az a feltűnő, hogy inkább középkorúak és idősebbek vásárolnak.
2023. márc. 13. 08:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
legtöbb pasi autóval mennek, vagy biciklivel, rollerrel :)
2023. márc. 13. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:

#4:

[link]

2023. márc. 13. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Pláne, ha idősekre is gondolsz. Köztudott, hogy a férfiak előbb halnak + ez egy erősen elöregedett társadalom, sok környéken már kizárólag csak idősek élnek. Azok meg mind nénik.

Azért nem teljesen igaz ez, hallottam már állítani pont az ellenkezőjét is, minden bizonnyal annak is megvolt az alapja. Akkor az a magyarázat lett kihozva, hogy a nők többet ülnek a házi tűzhely és a pipereasztal környékén, a férfiak meg jönnek-mennek, fiatal srácok bandákba verődve lógnak az utcán, huligánkodnak, balhéznak az éjszaka közepén is, mikor egy lány ki se merne menni.

2023. márc. 13. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Indulj el délután voonattal bárhova is 3-5h. közt, tuti nem nő fog a közeledbe ülni, és főleg nem csinos nő...
2023. márc. 13. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!