Mi a véleményetek Azahriahról?
Zenészként tehetséges és sok zenéjét szeretem. Inkább a dallamuk miatt, a szöveg nekem sokszor semmitmondó, kemény szavak egymás után tolva logikátlanul. Lehet, nem úgy jön ki magyarul a ritmika, és ezért nem ír teljes mondatokat, nekem emiatt sokszor érthetetlen, hogy mit akar a szöveggel kifejezni.
Emberként én egy jólelkű, nagy igazságérzettel rendelkező srácot látok. Viszont nagyon gyerek. Az emberi kapcsolataiban baromi éretlen. A párkapcsolatát éretlenül kezeli, bár gyanítom, a barátnője nem lenne vele, ha nem lenne egy felkapott, elismert ember, így zsák a foltját. Mindketten hírnevet akarnak, és szerintem teljesen elfogadják egymásnak, hogy mindketten félrek*rnak, egyedül az zavarta őket, hogy kiderült és a médiában felkapták. Egyszóval ez egy komolytalan kapcsolat, de fent kell tartani a látszatot, mintha nem lenne kötődési problémája.
Fú de irigy vagy :D
Nem kell őt szeretni, nem kell szereti a zenéjét se, hiszen mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy mit szeret és mit nem. De a te hozzászólásodból csak az irigység árad. Hiába senki számodra, te jóval nagyobb senki vagy az ő számára
Úristen kérdező, nagyon nevetséges a kommented, irigy, de mire? :DDD Mire irigykednék, mikor mindenem megvan, amit akartam az életben. A hangjára kösz nem, amúgy nekem is van, 20 évig énekeltem énekkarban. Hogy megmondó embert játszik úgy, hogy nem szakértő a témában? Egy mérnök mondhat véleményt műszaki kérdésekben, egy cukrász szintén sütemény témában, ezek véleményére adhat az ember, de még itt is kérdéses, mennyire jó a szakmájában az ember. De ő politikai meg társadalmi kérdésekben mit akar? Megkérdezzem a szomszédot és elájuljak tőle? (Amúgy még ő is értelmesebb, mint ez az éretlen gyerek.)
Zenéljen, de szerintem szar benne, nem érdekel, nem hallgatom, nem támogatom, csinálja, más hallgassa, pont nem érdekel.
Viszont az önjelölt észosztó szerep, na az nem okés. Mert egy senki.
Az irigy pont, hogy te vagy, mert istenyted szegényt, hát lelked rajta, tőlem aztán irigykedhetsz.
Engem ez a gyerek irritál, fiatalokat vonzza, majd megunják. Én már középkorú vagyok, én is voltam 20-os éves, de már csak mosolygok ezen.
A gyerek nem nagy szám, ezerszer jobb énekesek, zenészek vannak az országban, csak nincs ekkora hype mögöttük. Nem egy utcazenész lepipálja.
"Az irigy pont, hogy te vagy, mert istenyted szegényt, hát lelked rajta, tőlem aztán irigykedhetsz."
Váó. Ha valakinek tetszik a munkássága, arra irigy vagyok? Hm, ma is tanultam valami újat :D
Véletlenül sem az az irigy, aki ezerrel fikázza, és még probálja azt is kiemelni, hogy ő márpedig jól énekel mer 20 évig énelekt énekkarban 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!