Mi a véleményetek Azahriahról?
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 08:09
11/33 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, nem az a bajom, ha valakinek nem szimpi, de ne nevezzük celebnek, mert a tehetsége tagadhatatlan
2023. márc. 12. 12:28
12/33 anonim válasza:
Ügyes gyerek, egyetértek, de
van egy tehetsége A dologhoz, ami tényleg egyedi adottság, és később ismert ember lehetett volna akár tudományos, vagy kulturális értelemben
és van tehetsége B dologhoz is, de ő a 845621. ilyen énekes-gitáros-kábszis médiaszemélyiség.
Pár évig még csinálja, de ebből nem fog élete végéig megélni. Illetve jó, ha 40-50 éves koráig élni fog ezzel az új mentalitással.
13/33 anonim válasza:
Videósnak jó volt, de zenésznek csapnivaló. Se tehetsége, se énektechnikája nincs, hallani rajta, hogy full erőlködés az egész.
14/33 anonim válasza:
Tehetséges előadó, vannak jó számai, szerettem Paul Street videókat is. De a "bocsánatkérő" videója a Toi-toi incidens után engem kiakasztott. Tudom, hogy nem egy cselekedet alapján kéne megítélni valakit,de már nem tudom ugyanúgy hallgatni a zenéit.
15/33 anonim válasza:
Nem vagyok zeneszakértő, se énektanár, de laikusként szerintem csapnivalóan énekel és a hangszíne se valami szép.
16/33 anonim válasza:
Eléggé különlegesen,mint művész.Látszik rajta,hogy értelmes és nem áll be a sorba,inkább a saját feje után megy.Zeneileg is jó és egyedi.Ilyen fiatalon valamit nagyon jól kell csinálni,hogy megtöltse az ember az arénát.
17/33 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást azért, mert elmondtam a saját véleményem.
18/33 anonim válasza:
A saját stílusában a legjobbak közé tartozik (nem mert annyira jó, hanem mert a többi még rosszabb). A szövegek ott vannak, vannak ötletei, egyedi. Énekelni ugyan nem tud, nem egy gitár viruóz, viszont mégis sikerült ekkora rajongótáborra szerttennie. Bár a mainstream zenében nem feltétlen a minőség a siker kulcsa.
19/33 Anonymuska válasza:
Maga a zenéje nem rossz a műfajába, de nekem inkább a stílusával van gondom. Az tény hogy van tehetsége de cserébe meg egy trashcelebbé változott, én csak a paul street csatornáját imádtam, ahol informatív videókat csinált. A fiú szándékosan generálja maga körűl a feszűltséget ezzel az egóját tágítva. Szóval Én ezek után nemcsak hogy nem csodálom, de nem is sajnálom hogy a toi toi-s sztorival végződött a dolog.
20/33 anonim válasza:
A hozzá hasonló stílusban tevékenykedők között kiemelkedő, általánosságban pedig átlagos ami azért nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!