Nem feltétlen mindig a válaszadók az idióták, van, hogy maga a kérdező az, és a kérdésével csak ki akarja ezt provokálni.
2023. márc. 10. 11:14
3/16 anonim válasza:
Bunkók mindenhol vannak, az utcán, a boltban, a munkahelyen, mindenhol. Az internet miért lenne kivétel? Én már átszokóban vagyok a chatgtp-re, ha nagyon beszélgetni van kedvem, vagy érdekel valami, mert az csak válaszol, bántás nélkül...
2023. márc. 10. 11:17
4/16 anonim válasza:
Nem minden fekete vagy fehér.
Én is van, amikor bunkón, arrongánsan válaszolok annak, aki elsőre nem érti. Mert nincs más eszközöm és hátha pont abból ért. Nem ismerjük egymást, nem lehet tudni kinek hogy megy be a megoldás.
De írhatsz példát.
2023. márc. 10. 11:18
5/16 anonim válasza:
Mert egyre több a totál értelmetlen, nyomi kérdés, és azok mellett nem lehet úgy elmenni, hogy legalább egyvalaki ne vegye elő a kérdés kiíróját, hogy a Google-t miért volt képtelen használni.
A direkt provokáló kérdések meg csak hab a tortán.
Aztán még ott vannak azok a típusú kérdések is, hogy "X-Y miért mondta azt, hogy Z". Vagyis sokan azt hiszik, hogy itt ilyen jósok meg médiumok állnak készenlétben, akik minden ember fejébe belelátnak, valamiért meg ő maga képtelen megkérdezni erről a személyt, akiről a kérdésben szó van.
Ez is elég idegesítő tud lenni.
2023. márc. 10. 11:22
6/16 anonim válasza:
3# Vakra futsz mert azt közli a gép amit belepakoltak, téves hiányos tudást ad , mert létezik sok más tema info ami kimarad belőle a cenzúra egyéb okok miatt .
2023. márc. 10. 11:23
7/16 anonim válasza:
#6 Nem azért, de ha egy embertől kérdezem meg, nem ugyanoda jutok? Mi is csak forrásokból tudunk következtetni dolgokra, aztán vagy igaz vagy nem (pl. egyikőnk se tudja mi történik igazából Ukrajnában, mert nem vagyunk ott, a hírekre támaszkodunk). Akkor már legalább úgy kapjam meg ezt a félig meddig talán korrekt információt, hogy ne támadjon kedvem tőle leugrani a tizedikről, csak azért mert valaki azt gondolta hogy egyértelmű dolgot vagy hülyeséget kérdezek, és ez feljogosítja rá hogy úgy beszéljen, mint 200 éve a szolgákkal volt szokás.
2023. márc. 10. 11:30
8/16 anonim válasza:
7 Nem esett le , olvasd újra nyomiskodó kommenteles helyett .
2023. márc. 10. 11:35
9/16 anonim válasza:
Mondjuk mert ide alapból normális ember nem jön, itt csak olyanok vannak akik az életben senkik, igen én is. De barátnő se társasági élet se semmi se sikerek. Itt rá tudják engedni a dühüket a világra.
2023. márc. 10. 12:04
10/16 anonim válasza:
Ha normális életet élő embereket megkérdezel, azok azt sem fogják tudni mi az a gyakorikerdesek.hu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!