Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A gyakori kérdéseken miért...

A gyakori kérdéseken miért van annyi tahó aki nem érdemben válaszol?

Figyelt kérdés
csak trollkodik, és le akar húzni a saját bunkó szintjére? Most töröltem emiatt kérdést két primitív faxkalap miatt.
2022. ápr. 24. 14:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Mi volt a kérdésed? Nem lehet ,hogy te teszel fel olyan kérdést,ami vonzza a trollokat?
2022. ápr. 24. 14:53
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel az erővel soha ne írj ki semmilyen kérdést, mert valaki úgyis mindig be fog támadni.
2022. ápr. 24. 14:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Jogos az #1 kommentje!

Lsd. számtalan bugyuta Alaszka kérdés, vagy "legtávolabbi buszmegálló", netán Büssü-Kazsok három óra altt leautózható-e típusú kérdésekre....

Az ilyenekre hogy lehetne normálisan válaszolni?

2022. ápr. 24. 14:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Miert van itt annyi trollkodo kerdezo?

Tele van minden kategoria nyilvanvalo kamu, kitalalt sztorikkal, provokativ(nak) szant hulyesegekkel, unatkozo kiskamaszok 'humoros' agymeneseivel, perverz / fetisiszta elmeroggyantak recskaznivaloival, merhetetlenul ostoba, tudatlan, de emelle persze agressziv es arrogans kerdezokkel, honapok, sot evek ota visszajaro, ugyanazt a temat ezredjere is felveto trollokkal.

Na, ezert.

2022. ápr. 24. 14:59
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Mert az anonimitás kedvez a trolloknak, és nincs is kontextus.

A reddit pl szintén anoním, de a többi felhasználó vissza tudja nézni a korábbi posztokat, szóval hogyha valaki paraszt, annak nagyon könnyen körmére néz a közösség.

Itt válaszolni full téttelen, légüres tér van, nem csak hogy nem látod ki válaszol, de azt se hogy egyébként milyen ember.

És emiatt van, hogy a kérdést is félreértik, hiszen semmit nem tudnak rólad, azon kívül amit leírsz, és még ott se biztos hogy átjön a tónus meg a hangnem.

Pl ha valaki hibásan ír, arra is rászállnak, mert általában ezt az intellektus hiányának veszik, pedig lehet ez a válaszoló második beszélt nyelve (én pl nem Magyarországon élek, kb egyáltalán nem használom a nyelvet napi szinten, de ettől még diplomás vagyok, az intellektus azért ott van).

2022. ápr. 24. 15:05
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tapasztaltam, hogy ne a levegőbe beszéljek, csak mivel depressziós vagyok szar olyanokat olvasni hogy bűnt követték el agresszív tahó vagy stb mikor aki depressziós úgyis mindenért magát okolja. Aki nem tud segíteni, legalább ne ártson
2022. ápr. 24. 15:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Sőt az ilyeneknek szerintem törvény előtt kéne állniuk.Az ilyenek ha nagy ritkán nyilvánosság elé kerülnek, beesett mellkasú lárvaarcú beszart trógerek, Tomcaték kaptak el ilyeneket, sírt hogy ne bántsák
2022. ápr. 24. 15:39
 8/19 A kérdező kommentje:
Amúgy semmit nem követtem el egy szerencsétlen gesztus miatt lettem agresszív tahó és bünös mert meglegyintettem valakit egy selyemkedővel, történetesen anyámat, ez nem tudom hány év börtön, de tényleg érdemes lenne az ilyenek kirángatni a gép mögül.
2022. ápr. 24. 15:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
6: már megbocsáss, de NEM-depressziósként is sz.r olyanokat olvasni, hogy letahózol ismeretlen embereket...
2022. ápr. 24. 15:47
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Ja, akkor minden oke, akkor tenyleg egy agressziv taho vagy. Rafogahtod hogy jaj te depis vagy meg fuuderosszneked, de ettol meg ugyanezt fogjak rolad gondolni.
2022. ápr. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!