Miért van ez velem minden közösségben, mit rontok el a lent leírt szituációban, ami miatt levegőnek vagyok nézve?
Tedd fel magadnak a kérdést hogy valóban úgy érzed e hogy ott a helyed? Ha nem a válaszod, akkor hidd el hogy látják ezt rajtad.
"Azt várom hogy az egyikükkel legyen lehetőségem kettesben beszélgetni"
Akkor esetleg kezdhetnéd így:
"Miért néztek levegőnek engem?"
Hidd el én tényleg beadom az ilyesmit
18/L
Igen, de például már én sem akarom kérdezgetni, meg hallgatni az embereket udvariasan amíg félórákat locsognak a saját dondolataikat, végigmutogatják a gondosan dokumentált életüket a kijelzőn.
Lemerít, kimerít, szivacsos lesz tőle az agyam és a lelkem. Nem kell,
nem érdekel a 3. unoka, a 3. lakás és a 3. társasút és a 3. bibircsók az anyós orrán az idén. Ne!
Ha úgy csinálod mint ahogy a #4 írta akkor fixen még ennyit se foglalkoznak veled sőt ki is néznek, ez gyerekes viselkedés.
Ahogy az #5 írja az sem épp így működik.. Beszélgetnek mondjuk az autó témában ő meg odaáll és bedob egy hajfestést témát, hát fix siker…
Akkor ahogy szerintem kellene:
Mivel te mész oda hozzájuk így neked kell alkalmazkodni és bekapcsolódni a dologba. Ha nagyban benne vannak valami közepében minek dobnál fel egy teljesen más témát? Próbálsz hozzászólni a dologhoz és bekapcsolódni a beszélgetésbe. Neked kell kezdeményezned feléjük és nem pedig fordítva. Ha te vagy valakivel benne valami témában és jön a 3. ember akkor pedig neki kell alkalmazkodnia/bekapcsolódnia. Ha te nem teszed meg az első lépéseket akkor ne sokat várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!