Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz vagyok emiatt?

Gáz vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
1 éve dolgozom egy helyen és a mai napig vannak olyan dolgok amik utólag derülnek ki, hogy hibásan oldottam meg. Szakmai tanácsért fordulok azokhoz akik régebb óta ott dolgoznak, hogy a berögzáqsqßaqqült rosszat kijavítsam, illetve a főnökhöz is oda szoktam menni tanácsért. Egyetem mellett nyomom a melót és nehéz mind a 2 helyen jól teljesíteni. Sokszor vagyok figyelmetlen, szétszórt, ami miatt hibázok, de van hajlandóságom arra, hogy ezen változtassak.

2023. márc. 9. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz, sőt egyetem mellett dolgozol, ez már önmagában is dicséretes. Az meg hogy hibázol, csak nem olyan nagy hibák, hogy kirúgjanak érte, tehát nem jelentősek. Apró hibák ezek nem? Meg amúgy látják rajtad, hogy akarod csinálni, nem sz@rod le a munkád.
2023. márc. 9. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2023. márc. 9. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed miatt mindenképp.

Amúgy azzal semmi gond, amit a munkáról írsz.

2023. márc. 9. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj oda a dolgokra ennyi tedd oda magad!

Hibázni meg csak az tud aki dolgozik!

2023. márc. 9. 12:08
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Valamit nem tudni nem gáz. Valamit nem megtanulni, amikor szükség és lehetőség van rá, annál inkább.
2023. márc. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!