Az öngyilkosok miért úgy ugranak a vonat elé, miért nem a sínre fekszenek?
Figyelt kérdés
Előre is bocsánat a durva megfogalmazásért, de a sínre fekvés szerintem hatásosabb, mert a kerekek alá kerül az ember, szóval tulajdonképpen fel van szeletelve darabokra. Ezzel szemben ha úgy ugrik a vonat elé akkor a vonat elejével érintkezik, a lendület ellöki, és "csak" repül egy jó nagyot, nem? Nincsenek öngyilkos hajlamaim mielőtt valaki megijedne csak unatkozok és olyankor random dolgokon szoktam gondolkodni.2023. márc. 7. 10:51
11/16 anonim válasza:
Érdemesebb lenne elsétálniuk egy alagútig és az alagút kijáratánál ahol jön majd a vonat ott a sínekre rakni a nyakukat és egy pillanat alatt....huss elszállt...
12/16 anonim válasza:
Az első jól leírta én csak annyit tennék hozzá,hogy kiugrani a vonat elé gyorsabb.Ha kifekszel akkor az lassan hiszen várni kell a vonatra.
13/16 kovacs magdolna2 válasza:
Hat aki megakar halni az csak csinálja,előtte biztos vagyok hogy olvas róla. Van aki orvos miatt lesz nyomi, fajdalmai és tehetetlensége miatt, nem lelki okok....én is ennek vagyok áldozata és terveimben van a befejezés 44 évesen, mert a rendőrség és a orvos maffia kezet fog.
14/16 anonim válasza:
#11 Magyarországon elég kevés a vasúti alagút.
15/16 anonim válasza:
Többek közt azért, mert ha a vonat elé ugrik, akkor garantáltan nem éli túl, a sínre fekvésnél meg valami kis esély van.
16/16 anonim válasza:
Az ugrást épp túllehet élni ha ugy ugrasz hogy kilök a sinekröl a vonat. A fekvés célszerübb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!