Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak olyanok akik unalmasabb...

Vannak olyanok akik unalmasabb dolgokról is szívesen beszélgetnek?

Figyelt kérdés

És nem koptatják le egyből a másikat csakmert nem szórakoztatja őket, unalmas dolgokról beszél, nincs túl sok közös téma. Vagy mindenki azt várja a másiktól hogy szórakoztassa, aki alkalmatlan rá azzal meg szóba se állnak?

Csakmert én egy elég unalmas személy vagyok nincs semmi érdekes beszédtémám

2023. márc. 7. 05:11
 1/4 anonim ***** válasza:
szórakoztatóipar
2023. márc. 7. 05:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az unalmas téma. Mondjuk, én is nehezen beszélgetek, sokszor nem tudom, mit mondjak.

Némi önkritikával: talán, mert engem nem érdekel igazán a másik ember?

Vagy megfordítva: én nem érdeklem őket?

2023. márc. 7. 06:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szeretek unalmas témákról beszélgetni, vagyis olyan dolgokról, amiket a többség unalmasnak tart.
2023. márc. 7. 06:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 10-ből 9 ember ilyen. Vagy legalábbis nekem nagyon unalmasak az olyan témák, mint az időjárás, a közlekedés, a kajálás, és egyéb hétköznapi dolgok. A munkahelyen mégis ezekről megy a szüntelen duma napi nyolc órában. Akkor se tudnád elhallgattatni őket, ha fegyvert fognál a fejükhöz...
2023. márc. 7. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!