Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyivel boldogabbak azok,...

Mennyivel boldogabbak azok, akik már házasságban élnek?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen házasságban élni, még azt sem hogy milyen az, ha eljegyeznek. De azt látom, hogy az eljegyzés, esküvő nagyon szép dolgok, jönnek az ismerősöktől a gratulációk a közösségi médiában.
2023. márc. 6. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Még egy éve sincs, hogy házasok vagyunk. Effektíve az életünk nem változott a korábbi együttéléshez képest, nekem viszont teljesen más érzés sokszor, hogy a férjemmel élek.
2023. márc. 6. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden házasság boldog ám...
2023. márc. 6. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Általában semennyivel. Egyedülállók, sima párkapcsolatban élők és házaspárok közt is ugyanúgy rengeteg a boldog és a boldogtalan is. Elég minimális az esélye hogy ha valaki alapból boldogtalan, pont a házasságtól változzon meg gyökeresen az életszemlélete.
2023. márc. 6. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1eshez tudok csatlakozni.

5.5 éve vagyunk házasok. Praktikailag semmiben sem változott az életünk, ugyanakkor sokkal jobb érzés az, hogy az a valaki ott mellettem a feleségem és számíthatunk egymásra, abszolút "mi"ben értelmezzük az életet. Ha együtt jársz valakivel benne van a szakítás lehetősége. Itt nincs ilyen. Persze, lehet válni, de megoldani a szembejövő problémákat sokkal egyszerűbb. Össze tartozunk.

Maga az esküvő jó volt, de a közösségi média meg az, hgoy szép, az lósz*r, a. Ha ebben méred a dolgot, akkor az nagyon rossz irány.

2023. márc. 6. 16:40
 5/11 NTBS ***** válasza:
100%
Én éltem házasságban. Nem volt jó.
2023. márc. 6. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semennyivel.
2023. márc. 6. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hogy egy 1-2 éve házas embert kérdezel meg erről, vagy olyanokat akik 15-20 éve házasok. Nem ugyanazt fogják mondani, az tuti.

Ha közelebbi képet akarsz látni, elég ha átkattintasz a felnőtt párkapcsolatok vagy a családi kapcsolatok (anyós-após!) kategóriába.

Ott lehet látni igazán "szép idillikus" házasságokat. (irónia)

2023. márc. 6. 17:02
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
7, hm, jah, bár a problémák gyűjtőhelye alapján megítélni egy élethelyzetet elég nehézkes, hisz akinek nincs gondja, az sokkal kevésbé van ott jelen.
2023. márc. 6. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
"A házasság olyan, mint az ostromlott vár. A kintlévők szeretnének bejutni, a bentlévők szeretnének kijutni."
2023. márc. 6. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#9 Van benne valami, ugyanakkor nincs is szebb egy jól működő házasságnál, ahol "mi" vagyunk az "én" helyett.

Egyébként én soha nem leszek házas. Nem rám szabták a dolgot. :)

2023. márc. 6. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!