Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt igazán szegénységbe...

Vannak itt igazán szegénységben élők?

Figyelt kérdés
Nagyon szegény családból származom sosem voltak meg azok az esélyeim, mint másoknak az iskolában, ott is sokat kimarattam. Sok testvérem van és megfogadtam, hogy én másképp fogom csinálni ki fogok tőrni!! de itt vagyok 24 éves vagyok, egy tönkrement párkapcsolattal a hátam mögött, közös albérletben vele. A szülöi házba nem mehetek, mert mas testvéreim és a családjaik befoglalták. El kell innen mennem vagy a páromnak de egyedül egyikünk se tudná fizetni. Mi több a párom rengeteget iszik mán, nem is adott nekem soha semmire pénzt. Lassan ott tartok, hogy üres a fagyasztó nincs egy tartalék liszt a polcon és a boltba sem tudok veni mert olyan drágaság van az én fizetésem meg 5 éve 150 ezer forint, 7 órás munkával, napi bejelentéssel. Jelentkeztem 2 környékbeli gyárba is, de mindkettő elutasított, más lehetöséget mán nem látok. Szeretnék beszélgetni hasonló emberekkel, akik valami miatt nem tudnak szabadulni béklyóiktól. Hogy szabaduljak ti hogy csináltátok?
2023. febr. 28. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Például nem költöztem össze egy alkoholistával alapozásként, ez nagyban javitotta a lehetőségeimet a továbbiakban.
2023. márc. 1. 01:13
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Itt?? Csórisztánban? Mindenki...

El kell innen takarodni ebből a putri országból.

Vagy legrosszabb esetben itthon valami normális bentlakásos melóhelyet találj, ahol van annyi fizu, hogy nem vagy ráutalva magadon kívül senki másra. Ilyen alkesz trógereket meg pattintsd le azonnal 💩

Egyáltalán nem tudom javasolni, hogy itthon maradj. Semmi értelme. A lényeg, hogy szállásos munkahely legyen, egyszerű gyári meló, és abból nem lehet gond. Megveted a lábad az új helyen... ha tetszik, akkor küzdesz a feljebb lépésért, ha nem, akkor beletörödsz vagy továbbálsz.

Ez a 150 ezres fizu egyértelműen a továbbállós téma. 4 órás melóra sem szabadna ilyen sutzyó belért fizetni, bármit is csináljon az ember...

2023. márc. 1. 01:18
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
ilyen suttyó bért fizetni*
2023. márc. 1. 01:19
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Lelki szegénységben élők?
2023. márc. 1. 01:20
 5/10 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, sok ember él szegénységben kivéve itt. Itt mindenki milliomos a szájával.
2023. márc. 1. 06:43
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Van interneted, netre képes telod, szgeped. A csóróknak erre nem telik
2023. márc. 1. 07:14
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező Te tényleg szegény vagy. Az ország nyugati részén gyárak vesznek fel benne lakással dolgozókat. Kezdetnek ezt kellene meglepned. Mas: magyar szokás, hogy a nem szegények is ugyanúgy "sirnak" mint a csórók. Sőt!! Rokonomnak 600 eft a nyugdíja. /Most duplán kapott/ Hát nincs az a hajléktalan aki jobban tudna acsarkodni, hogy nem lehet megelni. Erről ennyit.
2023. márc. 1. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Nincsenek!

Az igazán szegényeknek arra sem futja, hogy internet előfizetést tartsanak fenn!

2023. márc. 1. 14:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hajléktalanokat kerestem, csak igazán szegénységben élőket, mint amilyen én is vagyok, hogy egy kis lelket öntsenek belém :( Ezek a nem futja internetre mondatok titeket minősítenek.
2023. márc. 1. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem itt sokan nagyon szegénynek tartanának. Keresek nettó 230 eft, férjem /segély + garázs bérbe adás/ 180 eft. Lányunk Pesten tanul, kollégiumban van. A rezsit fizetjük, boltból az olcsó dolgokat vesszük. Ruha nem kell állandóan. Meg ha kell sem butikban vesszük meg... Lányomnak kell adni valamennyi költőpénzt, /csak boltra a minimum/ meg szokott diákmunkázni. Most nem tud mert szakmai gyakorlata van. Tehát mi 3-an élünk 410 eft-ból. Sokszor hüledezek amikor itt olvasom, hogy fél millió/hónap/fő éhen akar halni az egyén.
2023. márc. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!