Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan koptassam le rólunk a...

Hogyan koptassam le rólunk a csajt?

Figyelt kérdés

Párommal egy éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, a legtöbb barátjával is jól kijövök.

A legjobb barátjával, most hívjuk Lacinak, sok közös programot csinálunk. Általában hármasban járunk el szórakozni, néha néha hozzánk csatlakozik még Laci pár lányismerőse és akkor velük is bulizgatunk.

Most felbukkant a társaságunkban Laci egy régi osztálytársnője akivel régóta tartja a kapcsolatot és szeretné, ha több programba belevonnánk őt is mert nagyon szereti a lányt, szerintem szerelmes belé.

Ez a lány elég erősen és egyértelműen barátzónába zavarta már Lacit de azért elvárja, hogy meghívja italokra, meghívjuk, Laci pesztrálja őt.

Ami kiverte nálam a biztosítékot, hogy bár Laci nem kell a csajnak, az én párom annál inkább tetszik neki szerintem.

Legutóbb amikor buliztunk, kereste a párom a dzsekijét és a csaj kézenfogva rángatta ide oda, hogy segít neki. Néha ölelgette is részegen amit párom hagyott.

Amikor beszélgetnek, mindig mélyen a párom szemébe néz és egyértelmű hogy be van forrva rá a csaj.

Úgy veszem észre, hogy páromnak imponál ez a rajongás de bízom benne és tudom, hogy nem lépne át vele határt.

Tegnap volt a csaj születésnapja és Laci nagyon be volt sózva, hogy köszöntsük fel, párom is rápörgött, hogy dejo, azonnal hívjuk fel és hívjuk el magunkkal valahova.

Én levoksoltam őket és elmondtam finoman a véleményem a csajról, úgyhogy most Laci is, párom is furán néz rám de egyszerűen nem bírom elviselni a csajt!

Párom előtt nem vállalom hogy féltékeny vagyok, bár igen úgy viselkedek és titokban tényleg az vagyok. Azonban nincs jó szándék ebben a csajban, egy igazi egocentrikus paraszt aki csak minden pasival meghívatja magát mindenre és cicázik velük.

Sajnos ha kimondanám a teljes igazságot, akkor csak én lennék a féltékenyke de nem veszik észre, hogy bohocót csinálnak magukból.

Hogyan lehetne lekoptatni a fenébe egy ilyen dögöt?

2023. febr. 26. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem akartam általánosítani. Klassz, hogy nálatok ez működik. Azért jó ilyenről is hallani.
2023. febr. 27. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Van valami új fejlemény azóta?
2023. márc. 20. 06:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Végül elmondtam a véleményem a hölgyikéről maszatolások nélkül. Azóta a nevét sem merik kiejteni előttem. A lényeg, hogy eltűnt a fenébe.
2023. márc. 23. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Magukra tudnak ébredni a fiúk is, csak néha kell egy kis segítség hozzá, hogy távolabb lássanak a fasźuktól.
2023. márc. 24. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!