Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenkinek tudnia KELL,...

Mindenkinek tudnia KELL, külsejétől függően, hogy hol a helye?

Figyelt kérdés
Tehát a külsőd határozza meg, hogy hol a “helyed”?
2023. febr. 26. 10:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10. egyszerű a válasz:

Megvan a közös téma, az összhang, a kölcsönösség, egyező világnézetek, vélemény, célok.

A külsőségeknek ehhez nem sok köze van.

2023. febr. 26. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:

8.vagyok

Összeesküvés elmélet gyártás helyett inkább barátkozz!

Lehet hogy egyébként beszélnének veled!

2023. febr. 26. 11:52
 13/18 A kérdező kommentje:

12

Persze, már próbáltam. De mindig lenéztek mert annak ellenére, hogy mindenről megvolt a véleményem, hozzà tudtam szólni, lenéztek.

Ezért jutottam erre a következtetésre, hogy az emberek hülyék és felszínesek.

2023. febr. 26. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Az igaz hogy felszínesek, de nem kell túlzásba esni és ráhúzni egy ilyen elméletet az összes emberre és kategorizálni, meg hibáztatni!
2023. febr. 26. 11:58
 15/18 anonim ***** válasza:

13.:

Olyat keress, akinek hasonló véleménye, hasonló hobbija, hasonló érdeklődési köre, hasonló céljai vannak mint neked.

Máskülönben erőltetett vagdalkozás, veszekedés lesz a vége. Így lesznek az "egy sziával kezdődött, és a rák egye ki gyomroddal végződött" vakvágányra futott barátságok.

2023. febr. 26. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
#10 azért mert számtecről el tudok beszélgetni egy hasonló érdekeltségű személlyel, arról meg hogy ki hol bulizott, mit ivott, mennyit nyom fekve.. arról meg nem.
2023. febr. 26. 12:42
 17/18 anonim válasza:
Nem határozza meg, mert ha kiemelkedően okos vagy akkor tökmind1 hogy nézel ki pl Stephen Hawking. Az viszont tény és való, hogy létezik egy olyan dolog ami a pretty privilige
2023. márc. 13. 18:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Mészáros Lőrinc Egyéni Vállalkozó Úr gyönyörű, s ennél csak több járna Neki!
2023. márc. 19. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!