19 evesen mit kezdjek magammal?
19 eves lany vagyok
lelkileg nagyon nem vagyok jol
igy 16 evesen az emberektol valo felelmem miatt el sem mentem suliba igy kirugtak
voltam mar 1-2helyen melozni de sosem ereztem jol magam
felek a masok tekintetetol, velemenyetol, de megis megcsinaltam a dolgom meg minden
(nyari melo leginkabb)
fogalmam sincs mit kezdjek magammal, de mar nagyon szeretnek kimozdulni a komfortzonambol
es munkat talalni
ti mit csinaltok ha ennyi idosek vagytok kb
Hasonló voltam a te korodban, de nem volt ennyire nagyfokú szociális fóbiám. Sikerült leérettségiznem, még egyetemre is felvettek, de azt már nem sikerült elvégeznem. Annyira féltem néhány oktatótól, olyan szinten kihozta belőlem a szorongást, hogy elmenekültem a vizsgálról, de volt olyan, hogy nagy nehezen bementem de egy hang nem jött ki a számon.
Nem tudom hol élsz, hogyan működik nálatok a TB alapú szakember felkeresése, de mindenképp javasolnám. Nekem előbb a helyi pszichiátert kellett felkeresnem, ő utalt be a pszichoterapeutához. Majd egy szakmát mindenképp el kellene végezned, később akár egy érettségit is. 8 általánossal nem fognak kapkodni érted a munkáltatók. Egy ideig el van így az ember, de mire várnál?!
Menj ki egy elhagyatott mezőre és üvöltsd ki magadat, ahogyan csak bírod és el nem fáradsz.
Miért???
Felszabadultság érzése, kijössz a kis gödrödből, érzed, hogy élsz.
Másszál le a tunyabukról is!
Ha képes voltál nyáron melózgatni-emberekkel is szóba állni, nem kell a dilidoki.Minek, hogy lehúzzon anyagilag meg ez a divat? Nevetséges!
Elhatározás kell és nekifutás, ennyi.
Nincs tipped jövődre és végzettséged se?
Akkor kapd el azt a melót, amit megfoghatsz és tanulj belőle vagy még mellette is-akármi szakot, ami kicsit szimpi.
Vagy, ha mind erre képtelen vagy, akkor majd felszed egy futtató és "ősi szakmás" leszel, mint sok lusta sorstársad...
A döntés a tiéd, hogy saját jövőt akarsz vagy másét szolgálni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!