Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól érzed jelenleg magad...

Jól érzed jelenleg magad Magyarországon?

Figyelt kérdés

Avagy tervezel külföldre menni?

Mi az oka ha szeretnél elmenni?

Mi az oka ha maradni szeretnél?

2023. febr. 23. 19:12
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
77%
Ha a magyar politikát/közéletet (pl. az egészségügy helyzetét, meg miegymást) nem nézem, akkor jól érzem magam itt Magyarországon.
2023. febr. 23. 19:41
 12/48 anonim ***** válasza:
90%

Látom nem ment át..

Szóval nem az a bajom, hogy "húha más mit gondol" hanem az a baj, hogy ITT TARTUNK, hogy kb 100% realitása van annak, hogy egy ostoba balkáni országnak tart minden olyan ember kb aki olvas híreket és van esze.

Tehát nem az a fő gond, hogy más mit gondol, hanem az a baj, hogy teljesen jól gondolja és ez is van.. és akár hogy is nézem egy szégyenteljes dolog.

2023. febr. 23. 19:44
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled Boldogtalan Édesburgonya. Annyira látja mindenki, hogy egy undorító, mindent jobban tudó, 10millió szakértő országa és bántalmazó fekete közeg a magyar társadalom nagy része, csak éppen a magyarok nem.
2023. febr. 23. 19:47
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb problémát igazából még le se írtam, pedig... sokat elmond. :D

Mindenben elsők vagyunk vagy dobogós helyen állunk az EU-ban ami rossz és minden olyanban ami jó vagy amire büszkének lehet lenni, ott is elsők vagyunk csak hátulról. (Jobb esetben, utolsó előtti.)

Szerintem, ha félre is tesszük, hogy ki mit gondol és oké, ez legyen szar duma :D Ne foglalkozzunk azzal mit gondol bárki más, de na.. amit most írtam az nem gondolkodás alapján működik. ^^

2023. febr. 23. 19:50
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Avagy tervezel külföldre menni?

Nem tudok, nincs nyelvtudás, pénz

Mi az oka ha szeretnél elmenni?

Megélhetés, pénz, plusz világot látnék, repülőgépen még nem voltam.

Mi az oka ha maradni szeretnél?

Az itthoni kapcsolatok, család. Itthon lassan nem lehet megélni egyáltalán, olyan árak vannak. Állandó anyagi problémák, és emellett haladni kéne 1-ről a 2-re, de így lehetetlen.

2023. febr. 23. 19:51
 16/48 anonim ***** válasza:
9%

Mondjátok már meg, hogy hol élnek ezek a kifinomult külföldiek? Akik szerintetek az intellektus megtestesítői? :D

Ott ahol feketék térdeltetnek ártatlan turistákat? Vagy ahol egy 18 éves gyerek agyonlő 21 embert, mert bal lábbal kelt fel? Esetleg ahol még a saját országod államait se tudod felsorolni? Vagy esetleg ahol már szégyellned kell megszólalnod az országod anyanyelvén? :D Csak kíváncsi vagyok.

2023. febr. 23. 19:52
 17/48 anonim ***** válasza:
90%

Most kiragadtàl pár hírt, amit a közösségi hálón olvastál?

Jártam már Angliában, Ausztriában, Németországban, Lengyelországban, Lettországban, Svájcban, Marokkóban, Törökországban.

Sehol nem úgy élnek az emberek, mint az állatok. Csak itt.

2023. febr. 23. 19:58
 18/48 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván lehet kiragadni dolgokat, de ez fordítva is igaz..

Találjuk ki közösen, hogy melyik országra gondoltam..

-Legkorruptabb Európában.

-Egészségügyi ellátás/helyzet siralmas.

-Oktatás egyre inkább tragikus

-Fizetések bizonyos szektorokban siralmasak

-Legnagyobb az infláció

Persze, lehet itt ugrálni, hogy az Amerikaiak nem tudják a földrajzot, meg sok helyen másol is megvannak a maga finomságok, mint a BLM és olyan politikusok támogatása, mint D.T de akár hogy is nézem, a helyzet nálunk tragikusan szar és egyre csak romlik..

De én nem akarok ezen vitázni, csak leírtam amit én érzek. Ha valakinek ez sértő vagy szerinte "szar duma" akkor pontozza le a válaszom és viszontlátásra.

2023. febr. 23. 20:02
 19/48 anonim ***** válasza:
66%

Miért ti nem a neten torkotokba nyomott híreket emlegetitek? Képzeld én is sok országban jártam már, és csak amíg mondjuk az USA ban voltam pár hetet, a közvetlen közelünkben történtek brutális gyilkosságok.

Én se szeretek Magyarországon élni, de a többi népet értelmesebbnek beállítani, minket meg lehülyézni "enyhe" túlzás.

2023. febr. 23. 20:02
 20/48 anonim ***** válasza:
66%
Jaj, nem, én nem neked írtam Édesburgonya. Én is a te valóságodat látom.
2023. febr. 23. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!