Szerintetek szép név az Anett? Mennyire gyakori mostanában?
Figyelt kérdés
Én is Anett vagyok, nekem tetszik a nevem, de azt mondják kicsit régebbi név.
Gimis vagyok :)
2023. febr. 23. 06:33
1/24 anonim válasza:
szerintem is szép név, édesanyámat is így hívják, viszont mostanság nem annyira gyakori.
2/24 anonim válasza:
Az egyik konyvelő csopvezünk volt anett.
En örültem hogy nem vmi erzsi vagy katika vagy marika. Es nem ilyen neveket kell használnom szolitgatni.
3/24 anonim válasza:
*a cégünknél a legtöbben ilyen régi nevűek Zsuzsika, Évi, Katika, Gabriella, Ildikó.
Az Anett legalább nem irritált
4/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Neharagudj. Nekem az érdekes nevek tetszenek Lora Eliza Lara Miráj Mira Zéno Noel Kiara Kira Flóra Heléna Inez Lia Lejla Loren Nikó.
5/24 anonim válasza:
Talán nem gyakori mostanában, de nekem kifejezetten tetszik.
7/24 anonim válasza:
Vannak nála szebb nevek, meg csúnyábbak is.
9/24 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Nem agyoncsicsázott, nem szenzacióhajhász, de nem is a régi "minden-második-nénit-úgy-hívnak" név.
10/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, komoly hangzása van, nem mint mondjuk egy Katinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!