Kilátástalannak látom a jelenlegi helyzetemet, nem tudom, lesz ez valaha jobb?
Figyelt kérdés
Úgy tudnám elmagyarázni, hogy történik az életben veled egy rossz dolog és foggal, körömmel azon vagy, hogy azt helyrehozd. Viszont minél inkább igyekszel azzal párhuzamosan még több minden romlik el és a végén, mint egy lavina rád zúdul az egész, te pedig ott pislogsz, hogy hol van itt a kiút. Elgondolkodsz rajta, hogy igazából mi is a bajod, de annyi problémád van már, hogy meg se tudod konkrétan nevezni. Ebben a szituációban vagyok.
Egyre gyakrabban gondolok arra, hogy milyen értéktelen kis s2.r vagyok és ha történne velem valami, akkor alig hiányoznék valakinek, pedig nem akarok bántani magam, mégis ilyen gondolatok foglalkoztatnak. Nem látom a kiutat és félek és nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen életet érdemes-e leélni.
2023. febr. 22. 21:11
11/13 A kérdező kommentje:
Fiatal felnőtt vagyok, már nem kamasz és senki nincs, aki arra várna, hogy én keressem. Ettől az önbizalmam is a béka popója alatt van, mert pontosan tisztában vagyok vele, hogy nem számítok.
2023. febr. 23. 21:47
13/13 A kérdező kommentje:
Igen.
2023. febr. 23. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!