Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ez lenne az élet?

Tényleg ez lenne az élet?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Annyira de annyira értelmetlennek látom az életemet!Felkelek korán reggel,elmegyek iskolába.Ott nagy nehezen túlélek 7-8 óra tömör szenvedést majd 3 órakor fáradtan hazaesek.5-6 óráig tanulok.Fürdök,vacsorázok,gépezek vagy tv-zek egy kicsit aztán 9-kor elmegyek aludni.Tik tokon meg itt ott látok videókat,hogy mások hogy élnek.Az egész életük egy nyaralás,hetente járnak szebbnél szebb helyekre,gazdagok boldogok,kiegyensúlyozottak(legalábbis annak tűnnek).Én meg itt vagyok 18 éves és sehová sem tart az életem.Minden nap megkérdezem magamtól,hogy van-e értelme az életemnek...És miért nem élhetek úgy mint mások.Egy kis kikapcsolódásra vágyom.Elég lenne csak 1-2 hét.Ki akarok szakadni az unalmas hétköznapokból és élni egy kicsit....
2023. febr. 19. 17:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Az félreérthetőbb lett volna ha azt kérdeztem volna: Minek tanulsz?

2023. febr. 19. 19:22
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, sajnos a legtöbb embernek nincs túl sok szabadideje és eléggé mókuskerékre hajazó lesz az élete.

- Felkelsz, készülődsz a munkába, tisztálkodsz, eszel, stb. Elment 1 óra.

- Bemész a munkahelyedre, legyen ez fél óra.

- Dolgozol 8 órát. Valószínűleg még egy ebédszünet is van, ami nem számít bele a munkaidőbe, legyen ez így egybe 8,5 óra.

- Hazamész, de még beugrasz a boltba is. Legyen így együtt 1 óra.

- Szeretnél aludni (vagy legalábbis feküdni) 8 órát.

Már elment a napodból 19 óra és még nem végeztél házimunkát, ha van gyereked, akkor még egy másodpercet nem foglalkoztál vele. Nem sportoltál, hogy egészséges maradj. Nem művelődtél/tanultál/tájékozódtál, hogy ne legyél lüke a világhoz. Nem szórakoztál, hogy ne csavarodj be. Nem találkoztál barátokkal vagy távolabbi családtagokkal. Nem jött közbe semmi rendkívüli, amit el kéne intézni.

2023. febr. 19. 22:09
 23/28 anonim ***** válasza:

Küzdj az álmodért, egyáltalán nem egy elérhetetlen dolog az. A szüleidre ne hallgass, manapság kb. bárkit felvesznek egyetemre, az egyetemek többsége hallgatóhiánnyal küzd, úgyhogy a két kezüket összerakják azért, hogy legyenek hallgatóik.

És vigyél egy kis színt az életedbe. Olvass érdekes regényeket, néha sétálgass egyet az természetben, próbálj ki új dolgokat... a Tiktokot meg felejtsd el, az egy semmirevaló, káros szar.

Az sem árt, ha sportolsz valamit, próbalsz egészségesen étkezni és szedsz vitaminokat.

A sulit pedig próbáld meg élvezni valamennyire.

2023. febr. 20. 06:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy már most,fiatalon 8gy érzel. Fiatal koromban legalább minden hétvégén raértek a haverok, mentünk mindenfele. Most 3 embert nem tudok összehozni a munka miatt. Szóval ez csak rosszabb lesz később, főleg mikor önmagad kell eltartanod és rájössz, hogy semmire nem elég a pénz, amit keresel...szerintem próbáld valahogy elvezni a mostani időszakoda.
2023. ápr. 29. 17:33
 25/28 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,hogy ha már most elegem van ebből az egész sz*rból akkor mi lesz később...
2023. ápr. 29. 17:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Javaslom nyelvek tanulását és irány külföld. Élhetőbb, ott legalább jut annyi, hogy néha tudj kikapcsolódni stb.nem úgy, mint itthon. Amíg kint éltem, semmi gondom nem volt. Nagyon megbántam, hogy hazatértem. Persze a páromnak és a gyerekemnek örülök, de itthon diplomával is éhbérért lehet csak dolgozni, vicc kategória. Alig várom, hogy a gyerekem nagyobb legyen es megyünk vissza külföldre. Aztán vissza se nézek ebbe a putri országba.
2023. ápr. 29. 17:56
 27/28 A kérdező kommentje:
Teljesen meg tudlak érteni.Azt megkérdezhetem,hogy miért jöttél haza,ha nem vagyok indiszkrét?!
2023. ápr. 30. 07:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Persze. Anyukám beteg lett sajnos, S gondoskodni kellett róla. Ő azóta már elment, helyette megtaláltam életem szerelmét és lett egy csodás gyerekünk, ezért maradtam.
2023. ápr. 30. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!