Tényleg itt tart ez a világ?
Figyelt kérdés
Láttam a TikTok-on egy csavot aki abból él, hogy egész nap lájvol és az emberek küldik neki a pénzt és a pali minden nap kidobja a TV-t akit a nézők pénzéből vett és a csávó nem is dolgozik2023. febr. 19. 13:50
1/11 A kérdező kommentje:
Ilyen válság van elvileg, de az embereket küldik neki az ajándékot
2023. febr. 19. 13:51
2/11 anonim válasza:
És azt a csajt nem láttad, amelyiknek azért küldik a pénzt, mert lájvban alszik? Az alvásért is fizetnek:)
3/11 A kérdező kommentje:
Ez a csávó is csak zenét hallgat a liveba és mondja hogy kövesse be mindenki a másikat tehát ő sem csinál semmit
2023. febr. 19. 13:58
4/11 anonim válasza:
Nem a világ tart itt, csak pár gyökér
5/11 anonim válasza:
Amíg emberek milliói nézik ezeket, addig ez így is marad.
6/11 A kérdező kommentje:
Ez Magyarország amit én mondok, nem külföld
2023. febr. 19. 14:02
7/11 anonim válasza:
Rugós Beke, Varga Irén (mondjuk őt kedvelem, egy két videóján röhögtem azért, meg a kommenteken is)
Amúgy csak a kis tizenéves élettelen f.szok meg p.,csák olyan hülyék, hogy ezért pénzt adjanak.
8/11 anonim válasza:
Sose tartott a világ előrébb, csak most jobban kirakatba van rakva az átlag idiotizmusa.
9/11 anonim válasza:
Igen, itt tartunk, sajnos egyre több az ilyen nyomorult. Meg is lesz a következménye, ahogy a történelem folyamán mindig.
"A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el."
10/11 anonim válasza:
annyira nincs élete az ilyen embereknek hogy inkább fizet azért hogy másét lássa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!