Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Komolyan le kell pontozni,...

Komolyan le kell pontozni, amiért betegnek gondolom, ha valaki a saját testvérével kerül intim kapcsolatba?

Figyelt kérdés

0-ra lepontoztak, amiért azt mondtam ez nem normális dolog. Míg akik lerészletezték mit csinaltak, maximum százalékokat kaptak...:O

Mégis mi baja van az embereknek?

2023. febr. 19. 12:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, mert a beleegyezés nekik egyet jelent mindennel. Ha beteges valami, azt nem szépíti meg, hogy ketten csináljátok együtt.:/
2023. febr. 19. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
7# Én is így voltam vele, de ma már egész más a liberálishoz rendelt mögöttes tartalom, nem használnám ezt a szót már magamra. 15 éve még más jelentéstartalom volt társítható a szóhoz
2023. febr. 19. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

A választások előtt szétnéztem az oldalon, és elsőre megijedtem, hogy mi lesz itt. Utána elkezdtem nézegetni az előző válaszom szerinti dolgokat, és megnyugodtam. A 6-ossal maximálisan egyetértek, itt túlsúlyban vannak, de csak néhány megszállott deviánsról van szó, természetesen politikai célból.

Aztán jót röhögtem rajtuk a választáskor.

7-es, a mai liberális a szó klasszikus értelmében egyáltalán nem liberális. A mi konzervatív Magyarországunk sokkal liberálisabb, mint azok, akik liberálisnak mondják magukat.

2023. febr. 19. 12:56
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Nézd meg, Kérdező, hogy a 2, 4, 6-os válaszoknál a 39 és 65%-os értékelő lelkesen nyomkodja a gombot. Majd jön a többi is, ne félj, nem kell őket komolyan venni. A 8-as voltam és a 12-es.
2023. febr. 19. 13:02
 15/20 A kérdező kommentje:
Erre fel sem figyeltem...valakit megbánthattam most...
2023. febr. 19. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanez történt velem úgy egy éve... Azt is megkaptam hogy egy retardált vagyok, aki nem fogja fel, hogy biológiailag belénk van kódolva hogy minden hasonló korú, ellenkező nemű emberre felizgulunk.

Nem hiszem hogy beszámítható lenne "annak" a témakörnek a felhasználói köre.

2023. febr. 19. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Engem azért pontoztak le a sárga földig, mert azt állították hogy egy 7-9 éves kislányra gerjedni, és vele szexelni teljesen normális, amennyiben már menstruált, merthogy "akkor már szexuálisan érett", én pedig leírtal hogy ez rohadtul nem így van, mert ő egy kib*szott gyerek, és aki felizgul rá, az egy beteg állat. Minden egyes ilyen válaszom le lett pontozva. Azóta én már semmin nem lepődök meg... Nagyon sok beteg ember van itt, meg általánosságban a világban, az biztos.
2023. febr. 19. 17:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy ezek nem csak trollok, hanem valóban így is gondolják ezt.:/
2023. febr. 19. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem trollok szerintem. Próbálják a statisztikákat úgy alakítani, hogy az látszódjon, ez a közvélemény hangulata, ezzel szeretnék manipulálni a véleményeket, itt az adott kérdésnél például a devianciát elfogadtatni. Nem a másságot vagy valami fogyatékosságot, hanem egy teljesen torz gondolkodást.

Ha egyszerű trollok lennének, nem lennének ennyire következetesek, viccből nem cseszi el ilyesmivel az idejét az ember.

2023. febr. 19. 18:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Elkeserítő néha ezen az oldalon lenni.:(
2023. febr. 19. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!