Komolyan le kell pontozni, amiért betegnek gondolom, ha valaki a saját testvérével kerül intim kapcsolatba?
0-ra lepontoztak, amiért azt mondtam ez nem normális dolog. Míg akik lerészletezték mit csinaltak, maximum százalékokat kaptak...:O
Mégis mi baja van az embereknek?
A választások előtt szétnéztem az oldalon, és elsőre megijedtem, hogy mi lesz itt. Utána elkezdtem nézegetni az előző válaszom szerinti dolgokat, és megnyugodtam. A 6-ossal maximálisan egyetértek, itt túlsúlyban vannak, de csak néhány megszállott deviánsról van szó, természetesen politikai célból.
Aztán jót röhögtem rajtuk a választáskor.
7-es, a mai liberális a szó klasszikus értelmében egyáltalán nem liberális. A mi konzervatív Magyarországunk sokkal liberálisabb, mint azok, akik liberálisnak mondják magukat.
Ugyanez történt velem úgy egy éve... Azt is megkaptam hogy egy retardált vagyok, aki nem fogja fel, hogy biológiailag belénk van kódolva hogy minden hasonló korú, ellenkező nemű emberre felizgulunk.
Nem hiszem hogy beszámítható lenne "annak" a témakörnek a felhasználói köre.
Nem trollok szerintem. Próbálják a statisztikákat úgy alakítani, hogy az látszódjon, ez a közvélemény hangulata, ezzel szeretnék manipulálni a véleményeket, itt az adott kérdésnél például a devianciát elfogadtatni. Nem a másságot vagy valami fogyatékosságot, hanem egy teljesen torz gondolkodást.
Ha egyszerű trollok lennének, nem lennének ennyire következetesek, viccből nem cseszi el ilyesmivel az idejét az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!