Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Komolyan le kell pontozni,...

Komolyan le kell pontozni, amiért betegnek gondolom, ha valaki a saját testvérével kerül intim kapcsolatba?

Figyelt kérdés

0-ra lepontoztak, amiért azt mondtam ez nem normális dolog. Míg akik lerészletezték mit csinaltak, maximum százalékokat kaptak...:O

Mégis mi baja van az embereknek?

2023. febr. 19. 12:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj hogy ez az oldal tele van pedofil beteg elmeju emberekkel.

Itt semmi nem normalis ami az kellene legyen es az a normalis ami nem kellene az legyen.

Ne is akarj benne logikat talalni.

Ha egyszeru kerdest teszel fel is hozzaszol olyan akinek fingja nincs a temarol. Unatkoznak nincsen eletuk egyszeruen.

2023. febr. 19. 12:21
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Ne keress ebben logikát. Rémes, ami ezen az oldalon megy.

Én is észrevettem, hogy az ilyen dolgokat itt normálisnak tartják. Pluszban mindenkit leszólnak direkt. Arc meg név nélkül aláznak.

Rossz belegondolni hány beteg ember irogathat itt fent.

2023. febr. 19. 12:21
 3/20 A kérdező kommentje:

Már kezdtem azt hinni, hogy "velem van a baj"...:/

Borzalmas, ami itt megy néha.

2023. febr. 19. 12:23
 4/20 anonim válasza:
89%
Rengeteg itt a beteg ember, meg a troll is, de hát ez van egy anonim oldalon általában.
2023. febr. 19. 12:33
 5/20 A kérdező kommentje:
Meg most is pontoznak itt le mindenkit, kíváncsi vagyok, milyen lehet az élete annak, aki ezzel szórakozik.:(
2023. febr. 19. 12:37
 6/20 anonim ***** válasza:
67%

Liberális, deviáns, balos túlsúly van az oldalon.

Ez az egyik ok. A többit előttem szolók leirták.

2023. febr. 19. 12:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy liberális vagyok, de már szégyenlem, mert a világ, annyira kiforgatta és még meg is taposta ezt a nézetet, hogy azt rossz nézni.
2023. febr. 19. 12:49
 8/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem szórakoznak, ezek így is gondolják. Egy nagyon szűk kisebbségről van szó, néhány tíz ember, de itt hangosak, rárepülnek témákra, és a saját zavaros értékrendjük alapján egymást erősítve pontozgatnak.

Politikában, lmbtq-s témákban ugyanez.

Ha egy válaszra adott értékelésre rákattintasz, feljön bontasban az adott válaszra adott értékelések összessége. Pl a politikai kérdésekben szavazó most éppen 82%-os fazon minden politikai kérdésnél ott van, de nyomja az akkugyar ügyében is, vagy az lmbtq-témaban is. Vannak társai, de ez ugyan csak pár embert jelent, viszont ez a létszám a közhangulatról egy torz kép kialakításához bőségesen elég.

Teljesen mindegy, hogy egy nyilvanvaló elítélendő marhaság a kérdés, mint pl a testvérszex. De nem hiszem, hogy 6-8 aberráltnál több szavazott le téged, csak első blikkre tűnik úgy, hogy a többség szerint az a normális.

2023. febr. 19. 12:49
 9/20 anonim ***** válasza:
17%

Csak az nem tetszik nekik, hogy meg akarod mondani, 2 ember kölcsönösen szabad elhatározásból mit tehet és mit nem.

Jogosan.

2023. febr. 19. 12:50
 10/20 A kérdező kommentje:

Igen, ezt értem. Tudom, hogy ez megy itt, csak durva ezzel szembesülni.:/

Én azt sajnálom, hogy az egészség témában vannak akik hobbyból pontoznak le másokat.:(

2023. febr. 19. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!